03 / 05 / 2024

haliç istanbulun yeni otel üssü olma yolunda

haliç istanbulun yeni otel üssü olma yolunda

Kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin getirdiği hareketlilik turizm yatırımlarını da etkiledi. İstanbul'un yeni otel üssü olma yolunda ilerleyen Haliç'te otel yatırım tutarının yaklaşık 500 milyon TL'yi bulduğu tahmin ediliyor.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Ankara Balık Hali yeni ay fiyatları yayımladı! 12 kg hamsi 100 TL! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 3 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Halde 12 kg hamsi 100 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, halde diğer balık çeşitlerinin fiyatı ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı hali! İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı halini pek çok vatandaş merak ediyor. İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'teki çalışmalar sürüyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni İzmir böyle olacak!

Seferihisar merkezli depremin yol açtığı yıkım ve acı kayıplardan sonra İzmir'de birçok ihmal ve yanlışın getirdiği olumsuz sonuçların izleri siliniyor. İşte yeni İzmir'in son hali...

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Haliç Dayanışması üyelerinden 'Tersane İstanbul' projesine ilişkin çağrı!

Haliç Dayanışması üyeleri eski adıyla “Haliçport”, yeni adıyla “Tersane İstanbul” projesindeki çalışmalar sırasında Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin olduğu bölgedeki tarihi yapıların tahrip edildiği sebebiyle eylem yaptı.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Başakşehir Kuru Gıda Hali'nde son durum 2018!

İGTOD Başkanı Karlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Eyüp Kaymakamı Dölek, İGTOD'un Başakşehir'deki yeni yerleşim yerini inceledi. İşte Başakşehir Kur Gıda Hali'nde son durum...

haliç istanbulun yeni otel üssü olma yolunda Haberi

haliç istanbulun yeni otel üssü olma yolunda

Haliç, İstanbul'un yeni otel üssü olma yolunda hızla ilerliyor. Kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin bölgeye getirdiği hareketlilik turizm yatırımlarını da tetikledi. Yakın zamanda faaliyete geçen Hilton, Mövenpick gibi uluslararası zincirlerin yanı sıra proje aşamasında olan çok sayıda tesis var. Bölgedeki otel yatırımı tutarının yaklaşık 500 milyon TL'yi bulduğu tahmin ediliyor. 


İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Haliç, doğal güzelliklerinin yanı sıra 3 bin yıllık geçmişiyle büyük bir tarih ve kültür coğrafyasına sahip. Uzun yıllar kötü kokusu, bölgedeki çarpık yapılaşma ve ulaşım yetersizliği gibi nedenlerle yatırım çekmekten uzak kalan bölge, son yıllarda deyim yerindeyse küllerinden doğdu. Haliç Kongre Merkezi, Santral İstanbul, Rahmi Koç Müzesi, MiniaTürk, Pierre Loti ve yakın coğrafyadaki Vialand gibi kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin bölgeye getirdiği hareketlilik...