01 / 05 / 2024

haliç köprü çalışması

haliç köprü çalışması

Köprü onarımının okulların açılmasına yetişmesi için 110 işçi geceli gündüzlü çalışıyor. Trafik çilesi çeken İstanbullular gibi "Yaz abi, bizim derdimizi de yaz" diyen işçiler de dertli...

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İzmir Karaburun'da sit alanındaki inşaatın yıkım çalışması tamamlandı!

İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen yapının yıkım çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü emlak piyasasını canlandırdı! 

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı bölgenin kaderini değiştirdi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, köprü çalışmasından sonra yatırımcıların bölgeye olan talebinin arttığını söyledi. 

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Iğdır’da yıkım çalışmaları sırasında bina çöktü!

Iğdır’da 6 katlı bir binanın yıkım çalışması sırasında çökme meydana geldi. Alican Açkan isimli vatandaş, binanın hiçbir önlem alınmadan yıkılmasına tepki gösterdi.

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

İzmir Bayraklı'daki yol ve köprü çalışmaları tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'daki Onur Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayacak yol ve köprüyü tamamlıyor.

Beyoğlu'nda yıkım çalışması süren bina çöktü!

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Kurtuluş Deresi Caddesi'ndeki 3 katlı binada, yıkım çalışması devam ettiği sırada çökme meydana geldi.

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarıdere üzerinde gerçekleştirdiği yaya köprü çalışmasını tamamladı.

haliç köprü çalışması Haberi

haliç köprü çalışması

Yaza damgasını vuran trafik çilesinde adım adım sona geliniyor. Fatih Sultan Mehmet köprüsünün bakımın bitip tüm şeritlerin trafiğe açılmasıyla az da olsa nefes alan İstanbul trafiğinde gözler Haliç Köprüsü'ne çevrildi. Avrupa yakasının en önemli geçiş noktası olan Haliç Köprüsü bahar aylarında yaşanan tehlikenin ardından acil bir şekilde bakım onarım çalışmaları başlatılmıştı. 3 aydır elden geçirilen köprüden son etap çalışmasına geçiliyor. Okul servislerinin de trafiğe katacağı güçlüğü önleyebilmek alel acele yetiştirilmeye çalışılan köprüde, geceli gündüzlü yoğun bir tempo var. Toplam 5 etap olan bakım çalışmasında 4. Etap bitmek üzere. Hedef eylül ortasında tüm şeritleri trafiğe açmak. 


24 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞMA 

110 işçi aralıksız 24 saat çalışıyor. Sabah 05.00 sularında iş başı yapan birinci grup 12 saat sonra vardiya devrediyor, günlük birçoğu 70...