29 / 04 / 2024

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarım

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 103 parsel ile güneyindeki tescil harici alan ve 3401 ada 12 ve 17 parseller ile kuzey ve kuzeydoğusundaki tescil dışı alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  200  bin TL sermaye bedeli  ile Ied A.R.A tarafından kuruldu.

Kayseri Milli Emlak'tan 12.1 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak , Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Gesi, Gesi Merkez, Gesi Kuzey ve Mimarsinan mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü 12 milyon 133 bin TL'ye satıyor...

Tuzla fayı çatırdıyor!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla fayının kuzey ve orta bölümlerinde uzun zamandır bir kırılma meydana gelmediğine dikkat çekerek, "Uzun bir süredir deprem üretmemiş. Bu da depremin yaklaştığı anlamına gelir" dedi.

Beykoz’a yapılacak 553 villa için ağaç kesme izni istendi!

İstanbul Beykoz’daki Kuzey ve Güney Kirazlı ormanlarına yapılması planlanan 553 villa için ağaç kesme izni istendi.

Bosna'da sel nedeniyle 200 ev zarar gördü!  

Bosna Hersek'in kuzey ve orta kesimlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle sel felaketi yaşandı. Aralıksız olarak devam eden sağanak yağış nedeniyle oluşan selde pek çok kişi evini terk ederken 200 ev zarar gördü. 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 65 kilometrelik bölümü daha açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bugün İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kuzey ve batı kavşakları ile Akhisar-Saruhanlı kavşakları güzergahını hizmete açacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar ve Saruhanlı bölümü açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir kuzey ve batı kavşağı arasındaki kısmıyla Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümünü önümüzdeki ay hemen trafiğe açıyoruz" dedi...

Galataport ve Haliçport hızla bitecek!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nun çehresini değiştirecek projelerini anlattı. Yıldız, Haliç Port ve Galataport projelerinin hızla tamamlanacağını söyledi....

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Kuzey ve Güney Kirazlı Ormanı doğal sit alanı olarak ilan edildi!

Beykoz'daki Dereseki Köyü'nde bulunan Kuzey ve Güney Kirazlı Ormanı “Doğal Sit- Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve “Doğal Sit- Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” olarak tescil edildi..

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarım Haberi

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarım


Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprülerinde Asfalt Yenileme ve Onarım çalışmalarının; 22 Ağustos 2016 Pazartesi gecesi 23.00’da başlanarak, 4 Eylül 2016 Pazar günü 06.00’da tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar geceleri saat 23.00’da başlayacak ve sabah 06:00’da tamamlanmış olacak. Böylece gündüz trafiğini kesinlikle etkilemeyecek. 23-00 ve 06.00 saatleri arasında trafik akışı Yan Köprüler kapalı olacağı için, Haliç Köprüsü Ana Gövde üzerinden sağlanacaktır. Sabah 06.00 itibariyle Haliç Köprüsü ve Yanyolları tümüyle trafiğe açık olacak.


Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz; Taş Mastik Asfalt özelliğinde olacak. Çalışma; Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü koordinasyonunda, Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından...