06 / 05 / 2024

haliç maraton koşusu

haliç maraton koşusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' nda erkeklerde Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa, kadınlarda ise Türk sporcu Bahar Doğan birinci oldu...

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Gaziosmanpaşa We Haliç ödeme koşulları!

Gaziosmanpaşa We Haliç ödeme koşulları kapsamında 48 ay sıfır faiz taksit avantajı sunuluyor. We Haliç satış fiyatları 229 bin TL'den başlıyor...

Haliç Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi, Şems Çok ve Turgay Yörükoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara trafiğine 79. Büyük Atatürk Koşusu ayarı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ankara’ya gelişinin 95’inci yıl dönümü, bugün düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Saat 11:00'de başlayacak etkinlikler nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

Rahmi Koç Müzesi ziyaretçilerini bekliyor!

Haliç kıyısındaki eşsiz manzarası ve 13 bini aşkın parçalık benzersiz koleksiyonu ile Rahmi M. Koç Müzesi, kültürü ve eğlenceyi bir arada sunabilen tek adres olma özelliğini 20 yıldır koruyor.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü koşulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan Pazar günü koşulacak. 21,1 kilometrelik parkurda koşulacak yarı maraton ve 10 kilometre yarışı, saat 09.00'da başlayacak...

Köln’ün simgeleri arasına DİTİB Merkez Camii de girdi!

DİTİB’in Köln’de inşa ettirdiği DİTİB Merkez Camii; Dom Katedrali, televizyon kulesi gibi Köln’ün simgeleri arasına girdi. Köln Camii’ne, Köln Bahar Koşusu “Kölner Frühlingslauf" için hazırlanan resmi tişörtteki Köln simgeleri arasında yer verildi...

İstanbul'da Pertevniyal Koşusu için bazı yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul’da yarın gerçekleştirilecek miting ve koşu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Saat 10.00'da başlayacak 16. Geleneksel Pertevniyal Koşusu ile kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar haberimizde...

Cem Boyner:Gayrimenkul sektörü maraton, perakende sektörü 100 metre koşusu!

İnşaat sektöründeki ilk yatırımını Basın Ekspres Yolu’nda FerYapı ortaklığıyla yapan Boyner Holding Başkanı Cem Boyner, sektörün zorluklarından bahsederek, gayrimenkul sektörünü maratona, perakende sektörünü ise 100 metre koşusuna benzetti

35. Vodafone İstanbul Maratonu yoğun ilgi gördü!

35. Vodafone İstanbul Maratonu'nu ve Halk Koşusu, atletlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda kadınlarda Kenyalı Rebecca Kangogo Chesir birinci oldu.

haliç maraton koşusu Haberi

haliç maraton koşusu


Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda erkeklerde Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa, kadınlarda ise Türk sporcu Bahar Doğan birinci oldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda erkeklerde Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa, kadınlarda ise Türk sporcu Bahar Doğan birinci oldu.


Tarihi Yarımada'da belirlenen Eyüp ile Yenikapı arasındaki 21,1 kilometrelik parkurda koşulan yarı maraton ile 10 kilometre yarışlarına yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin atlet katıldı.


Yarı maraton erkekler kategorisinde ilk 3 sırayı Etiyopyalı sporcular alırken, Fetene Alemu Regasa 1.05.20'lik derecesiyle birinciliği, Sulti Gure Timbre 1.05.47'lik derecesiyle ikinciliği, Kefyalew Deja Burise ise 1.06.03'lük zamanıyla üçüncülüğü elde etti.


Kadınlarda ise Türk sporcular Bahar Doğan 1.16.33'lük zamanıyla birinci, Mehtap Sızmaz 1.17.20 ile ikinci, ABD'den Berger Stephanie Lynn de 1.24.33'lük derecesiyle üçüncü sırayı aldı.


Öte yandan, 10...