06 / 05 / 2024

Haliç – Unkapanı ihalesi son durum

Haliç – Unkapanı ihalesi son durum

Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek.

Haliç Tüp Geçit Projesi Haliç'i temizleyecek!

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi tamamlandığında 180 yıllık Unkapanı Köprüsü kaldırılacak ve daha temiz bir Haliç ortaya çıkacak. 900 metrelik sualtı köprüsünde üç şerit geliş, üç şerit gidiş olacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

İstanbul'da 6 metro hattı ihaleye çıkıyor!

İBB, Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi ile Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt, Başakşehir-Kayaşehir, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ve Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan gibi pek çok güzergahta metro yapımı için düğmeye bastı.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi 11 Temmuz'da!

Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek.

İstanbul'da 2 tünel projesine İBB'den onay!

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi" için hazırlanan plan tadilatı teklifi ve "Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi"ne ilişkin plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde onaylandı.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi mecliste!

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

Haliç Tüp Geçit Projesi'nin bağlantı yolları belirlendi!

Unkapanı ile Kasımpaşa’yı birbirine bağlayacak olan Haliç Tüp Geçit Projesi’nde güzergâh ve bağlantı yolları belirlendi. İki yılda tamamlanması planlanan geçit için 100 milyon TL harcanacak

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Projesi’nde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın “Benim ustalık eserim” olacak dediği ‘Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nde çalışmalar başladı.

İBB'nin 2016 yatırım bütçesi ne kadar?

İBB, Haliç-Unkapanı Karayolu tünel projesine 100 milyon lira, Fikirtepe'ye 9 milyon lira, Beyoğlu-İstiklal tramvayına ise 15 milyon lira ayırdı

1971 yılında İstanbul Sebze ve Meyve Hali denize kayıyormuş!

1971 yılında, üç yüz yirmi yazıhanenin bulunduğu Unkapanı'ndaki, İstanbul Sebze ve Meyve Hali denize kayıyormuş. Hal tavanının sütunlarında açıklık meydana gelmiş ve sahilde bulunan bir bölümünde çökme olmuş.

1968 yılında Haliç'te turistik gazino inşa edilecekmiş!

1968 yılında Haliç'in Unkapanı semtindeki eski kömür deposu, Belediye tarafından turistik gazino yeri olarak seçilmiş. Pis kokudan geçilmeyen Haliç sahillerine inşa edilecek gazino binası tek katlı olacakmış.

1957 yılında Haliç'e üçüncü köprü yapılacakmış!

1957 yılında Haliç üzerinde, Ayvansaray ile Hasköy arasında yeni bir köprü inşa edilecekmiş. Köprünün sondaj çalışmalarına başlanmış. Aynı zamanda Unkapanı ile Eyüp arasında Haliç sahil yolu inşa edilecekmiş.

Haliç – Unkapanı ihalesi son durum Haberi

Haliç – Unkapanı ihalesi son durum


Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek. 



Bir ayağı Kasımpaşa’da, bir ayağı ise Unkapanı’nda olacak olan proje ile  Haliç’in iki yakası arasındaki trafik denizin altından tünel ile sağlanacak. 


1836 yıllında inşa edilen Unkapanı Köprüsü’nün kaldırılması planlanırken  Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli'nin ise 2018’de hizmete açılması hedefleniyor. 



İhale İlanı; 


İhale Konusu:Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı yapım işi

İhale Kayıt No:2016/210419

İhale Tarih ve Saati:11/07/2016 10:00

İlgili Müdürlük/Birim Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü

İlgili Adres:M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 34010 MERTER GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon:2124494450

İlgili Faks:2124494652

İlgili E-Posta:[email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer:İstanbul Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sokak No:62 A Blok Kat:4 34010 Merter / Güngören / İST.

İhale Türü:YAPIM

İhale Usulü:Pazarlık

Niteliği ve...