07 / 05 / 2024

haliçenazır son durum

haliçenazır son durum

Amplio Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Altın Boynuz olarak bilinen İstanbul'un Haliç bölgesinde hayata geçirecekleri Haliçenazır projesinin şehrin silüetini koruyan örnek bir proje olarak inşa edileceğini söyledi....

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki emekli ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyesinde son durum ne? 29 Ekim'de emeklilere 5 bin TL yatırılacak mı? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Pek 29 Ekim 2023 tarihi öncesinde emeklilerin hesaplarına 5 bin TL yatırılacak mı?

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG'de son durum ne? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın!

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı... Benzin, motorin, LPG'de son durum ne? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın...

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Borsa İstanbul'da yükseliş tam gaz: BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Borsa İstanbul'da yükseliş tüm hızıyla sürüyor. 25 Mayıs’tan bu yana yaşanan yükseliş yüzde 25’i resmen geçti. Peki BIST 100 Endeksi'nde ve hisselerde son durum ne?

Buğday alım fiyatı bu sene ne kadar olacak? Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalar bir bir açıkladı! 

Çiftçilerin en önemli ürünlerinden olan buğdayın alım fiyatı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? İşte 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta indirim geldi. Gelen indirimle birlikte bakır ve demir hurda fiyatları düşüşe geçti. Demir ve bakır hurda fiyatlarında son durum! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Piyasalar Powell rüzgarıyla savruldu! Altın, dolar ve bitcoinde son durum!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın gerçekleştirdiği 2 günlük sunum piyasalarda önemli gelişmelere imza atttı.  Powell daha hızlı ve yüksek oranda faiz artırımına gidebileceklerinin sinyalini vermesiyle piyasaları savurdu! Altın, dolar ve bitcoinde son durum!

haliçenazır son durum Haberi

haliçenazır son durum


Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli yatırımcısı Amplio Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Altın Boynuz olarak bilinen İstanbul'un Haliç bölgesinde hayata geçirecekleri Haliçenazır projesinin şehrin silüetini koruyan örnek bir proje olarak inşa edileceğini söyledi. 


Alman Mimarlık firması Patzschke Architects'in projelendirdiği Haliçenazır'da çok katlı binalar yerine özlem duyulan mahalle kültürünü yansıtmak istediklerini söyleyen Babaoğlu, siluet ve kent kimliği konusunda çok hassas davrandıklarının altını çizdi. 


1 milyarlık yatırım Kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirileceği alanda oturan kişilere Ağustos 2010'dan bu yana, kira yardımı yapıldığım belirten Babaoğlu, bu kişilerin borçlandırılmadan yeni projede mülk sahibi olacaklarım söyledi. 


Babaoğlu Haliç bölgesine kentsel dönüşüm için 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


Boğaz'a alternatif 


YATIRIM olarak turizm odaklı hareket ettiklerini belirten Alaeddin Babaoğlu, bu yaklaşımın yabancı fonlar tarafından...