05 / 05 / 2024

Halil Alış

Halil Alış

Elektrik Üretim AŞ ( EÜAŞ ) Genel Müdürü Halil Alış, bu yıl çeşitli sebeplerden ötürü elektrik tüketiminde geçen yıla oranla çok fazla artış olmadığını belirtti...

Elbistan'da C Termik Santrali için Eylül'de ihale yapılacak!

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürü Halil Alış, yaklaşık 1,5 yıldır ihale şartnamesi üzerinde çalışıyoruz, Eylül'de ihaleye çıkacağız dedi

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kevser Özdemir ve Halil İbraihim Karakoç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Senetle ev alırken dolandırılmayın!

ATSO Meclis Üyesi Emlak Komisyonu Başkanı Halil Ersoy, senetle konut alacaklara uyarılarda bulunarak, "Senetle ev alırken dolandırılmayın" dedi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yüzde 83'ü tamamlandı!

UEFA Euro 2020 standartlarına göre yapılan 33 bin 919 kişilik son teknoloji ürünü yeni akıllı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun yüzde 83'ü tamamlandı. Proje Müdürü Halil Çalışkener, statta açıklamalarda bulunarak son gelinen nokta hakkında bilgiler verdi.

Sri Lanka'da Halil Kantarcı Yetimhanesi inşa edilecek!

15 Temmuz 2016 darbe girişimi direnişinde Çengelköy’de şehit edilen Halil Kantarcı adına Sri Lanka’nın Merkez İlinde bulunan Watadeniya bölgesinde yaptırılacak yetimhanenin çalışmalarına başlandı.

Manisa Akhisar'da asfalt çalışması tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar ilçe ziyaretleri kapsamında Topluca grup yollarında yürütülen 29 kilometrelik asfalt çalışmasını da inceledi. Memiş, asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Halil Memiş Salihli projelerini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli’ye giderek ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında incelemelerde bulundu.

İntegral Demir Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Demir Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Koç tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu.

Şehir Plancıları Odası'ndan Halil Şahin'e ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Başkanı Ebru Manavoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Halil Alış Haberi

Halil Alış

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürü Halil Alış, bu yıl çeşitli sebeplerden ötürü elektrik tüketiminde geçen yıla oranla çok fazla artış olmadığını belirterek, "Yıl sonu itibariyle yüzde 1.5 veya 2 oranında artacak ama bu yıl hariç olmak üzere özellikle elektrik enerjisi talebi artışında Türkiye Avrupa'da birinci, dünyada da Çin'den sonra ikinci büyük ülke konumunda" dedi. 


Sakarya Üniversitesi Üretim Araştırmaları Topluluğunca (SAÜAK) kongre merkezinde düzenlenen "Dünyada ve Türkiye'de Enerjinin Bugünü, Geleceği, Yönetimi, Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji" panelinde konuşan Alış, kurulu güç gelişimlerinin 1970'lerde 2 bin 200 iken bugün 63 bin megavat olduğunu ve 43 yılda 30 kat artış yakaladıklarına dikkati çekti. 


Ellerindeki termik santrallerin tamamına yakınını, yakın gelecekte özel sektöre devredeceklerini bildiren Alış, "Ancak elimizde uluslararası sular üzerinde bulunan büyük barajlı hidroelektrik...