24 / 05 / 2024

Halil Alparslan Emlak sektöründe iddialıyız

Halil Alparslan Emlak sektöründe iddialıyız

Yalı Emlak Real State broker'ı Halil Alparslan canlı yayınımızda gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı.

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

İnka Emlak İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cengiz Kara ve Halil İbrahim İnanç tarafından kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Kavi Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Halil Coşkuner tarafından kuruldu.

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzum Yapı İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mupa Emlak Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sorkuncuk, Mustafa Sorkuncuk, Serkan Sorkuncuk ve Servet Sorkuncuk ortaklığında kuruldu.

Halil İbrahim Alparslan: İzmir'de gayrimenkuller değerini kaybedecek!

İzmir’deki yapılaşmanın endişe verici boyutlar ulaştığını söyleyen Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alparslan; "İzmir Betonlaşıyor, Cazibesini Kaybediyor" dedi...

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Erdin Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdin Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alparslan Erdin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Halil Alparslan Emlak sektöründe iddialıyız Haberi

Halil Alparslan Emlak sektöründe iddialıyız

Yalı Emlak Real State brokerı Halil Alparslan canlı yayınımızda sektör değerlendirmesi yaptı. Bu yıl 4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda canlı yayın konuğumuz olan Alparslan, "Fuar çok güzel gidiyor. Körfez ülkelerinden yoğun bir ilgi var. Bugün ve yarın daha kalabalık olacağını düşünüyoruz" dedi. 


Dap Yapı, Astaş Holding, Ofton, Aksoy Grubu gibi önemli gayrimenkul firmalarının Bodrum'da büyük yatırımlar yaptığını belirten Alparslan, Bodrum'un İstanbul'un 3. yakası olduğunu söyledi. 12 yıldır kendi içinde çok büyüdüklerini anlatan Halil Alparslan Yalı Emlak Real State hakkında da bilgiler verdi. "5 kolda hizmet veriyoruz. Emlak sektöründe iddialıyız" dedi.


Bodrum'da gayrimenkulün çok hızlı değerlendiğini söyleyen Alparslan, en düşük daire fiyatlarının 300 bin liradan başlangıç gösterdiğini ve milyon dolarlara kadar çıktığını söyledi. İlçede bir gayrimenkulün yıllık yüzde 20-50 arasında...