21 / 07 / 2024

Halil Emre Kepçeoğlu

Halil Emre Kepçeoğlu

Arde Mimarlık Mühendislik İnşaat Yatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Emre Kepçeoğlu, Tuğhan Güder tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Deprem sonrası evlerde az bilinen detay ortaya çıktı! Bunu yapmayan tazminat ödeyecek!

Depremden felaketinden yara alan 11 ilde yüz binlerce bina kullanılamaz hale geldi. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Cumalıoğlu, “İçerisinde sözleşmeli kiracı bulunan konut, deprem sonrası hasar aldığı için oturmak için müsait değilse kiracı sözleşmeyi feshetme hakkına

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Halil Emre Kepçeoğlu Haberi

Halil Emre Kepçeoğlu

Arde Mimarlık Mühendislik İnşaat Yatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Emre Kepçeoğlu, Tuğhan Güder tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Arde Mimarlık Mühendislik İnşaat Yatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konusu ile ilgili her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri mimari statik mekanik projeleri çizmek zamin etüt hizmetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arde Mimarlık Mühendislik İnşaat Yatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Yeşil Sokak, No:9...