18 / 05 / 2024

Halil Memiş kimdir

Halil Memiş kimdir

Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halil Memiş Aigai Antik Kenti çalışmalarını inceledi!

Aigai Antik Kenti'nin, Manisa’nın ekonomisinin gelişmesi ve turizminin canlanması noktasında çok önemli bir değere sahip olduğunu söyleyen Genel Sekreter Memiş, Aigai antik kentinin ortaya çıkarılmasına destek verdiklerini söyledi...

Halil Memiş yeni hizmet binasını inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, mevcut MTSO binasının arka tarafında bulunan 11 bin metrekarelik alan üzerindeki Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak binada incelemelerde bulundu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Manisa Akhisar'da asfalt çalışması tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar ilçe ziyaretleri kapsamında Topluca grup yollarında yürütülen 29 kilometrelik asfalt çalışmasını da inceledi. Memiş, asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Manisa Köprübaşı'na ek hizmet binası geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

Manisa Köprübaşı'na ek hizmet binası geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti.

Halil Memiş Salihli projelerini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli’ye giderek ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında incelemelerde bulundu.

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Kırkağaç esnafına Mobilyacılar Sitesi plan değişikliği anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Kırkağaç ilçesinin 1/1000 ölçekli imar planının geçmesi üzerine Kırkağaç Mobilyacılar Kooperatifi üyeleriyle buluşarak, bilgi verdi.

Halil Memiş kimdir Haberi

Halil Memiş kimdir

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve Demirci Koordinatörü Kazım Aysan ile birlikte Demirci’ye yapılması planlanan Meydan ve Kapalı Otopark Projesi hakkında açıklama yaptı. Genel Sekreter Halil Memiş, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Bey’in öngörüleri çerçevesinde bizler ilgili teknik arkadaşlarımızla 17 ilçemizde her ilçenin ihtiyaçları ve imkanları dikkate alınarak projeler üretiyoruz. Sonrasında bu projeleri ilçe belediye başkanlarımızla değerlendirip, onlarında desteğini ve görüşlerini almak suretiyle hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede, Demirci ilçemizde de ‘Demirci Meydan ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla çalışmalar başlatılmıştır. Öngörülen proje ile bin 767 metrekarelik büyük bir meydan, yine ayrıca 400 metrekare civarında bir kamusal alan yaratılırken, 660 metrekarelik ticari alan, 6 bin 250 metrekare civarında...