02 / 05 / 2024

Halil Nuroğlu

Halil Nuroğlu

Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Öztürk ve Halil Nuroğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yüce tarafından kuruldu.

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuroğlu, Murat Öztürk ve Samet Güner tarafından kuruldu.

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Wla Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Wla Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Levent Şenay ve Abdullah Nuroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 18 Ekim'de kuruldu. 

Akfen GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Akfen GYO 25 Mart 2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak Halil Eroğlu, Adnan Aydoğan, Ahmet Ertürk ve Hüseyin Yılmaz'ı seçti.

Halil İbrahim Demirhan'dan yeni şirket!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda eski uluslararası ilişkilerden sorumlu Halil İbrahim Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 29 Nisan'da Fatih'te kuruldu.

Halil Nuroğlu Haberi

Halil Nuroğlu

Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Öztürk ve Halil Nuroğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.


Star GYO İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...