02 / 05 / 2024

halil şahin kim

halil şahin kim

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, Mandırlar ve Çalkaya mahallelerinde halk toplantıları düzenleyerek, hizmetleri anlattı ve vatandaşların istekle!ini dinledi.

Demir-Çelik sektörü uluslararası alanda umut vaat etmiyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısına katıldı..

Aksu tapu sorunu ne zaman çözülecek?

Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi. Şahin, "Biz imar planına ağırlık veriyoruz. Köyden mahalleye dönen 11 mahallede köy yerleşim planları hazırlandı. " dedi.

Halil Şahin: Aksu'nun imar sorununu çözmeye çalışıyoruz!

Personele yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahin, "Gelirlerimizi, gücümüzü arttırmamız lazım. Bunu da imar sorununu çözerek, inşaat sektörünün önünü açarak yapabiliriz. İmarla ilgili konuları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Şehir Plancıları Odası'ndan Halil Şahin'e ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Başkanı Ebru Manavoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Antalya Aksu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aksu Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe ile ilgili önemli kararlar alındı.

Halil Şahin: İmarla herkese çap verilecek!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Biz istimlak yapmak istemiyoruz. Bizim kitabımızda istimlak yok. Gerekirse imara sokup alırız. İmarla herkese çap verilecek.. " dedi.

Antalya Aksu'ya 150 yataklı fizik tedavi hastanesi mi yapılacak?

Aksu Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Şahin'in açıklamalarının ardından konu imar komisyonuna havale edildi.

Aksu Çamköy'e kültür tesis alanı imarı onaylandı!

Aksu Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi Meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan birkaç gün önce verdiği istifası hakkında açıklamalarda bulundu.

Halil Şahin imar planlarını anlattı!

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, Mandırlar ve Çalkaya mahallelerinde halk toplantıları düzenleyerek, hizmetleri anlattı ve vatandaşların istekle!ini dinledi.

Aksu Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Belediye Başkanı Halil Şahin, geride kalan bir yıllık hizmet döneminden bahsederek katkılarından dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Şahin, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı da anarak büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Demir-Çelik sektörü uluslararası alanda umut vaat etmiyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısına katıldı..

halil şahin kim Haberi

halil şahin kim

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, Mandırlar ve Çalkaya mahallelerinde halk toplantıları düzenleyerek, hizmetleri anlattı ve vatandaşların istekle!ini dinledi. Mandırlar halkı özellikle ulaşım ve imar konularındaki sorunlarını anlatarak 2B konusunda da taleplerde bulundu. Muhtar Recep Yoylu, imar sorununun çözülmesi halinde tüm sorunların çözüleceğini dile getirirken. Başkan Şahin imar konusunda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çalkaya Mahallesi'nde de halkın isteklerini dinleyen Başkan Şahin, kısa sürede ilçede önemli işler yapıldığını, zamanla diğer sorunların da çözümü için çalışacaklarını kaydetti. 


Hürriyet...