28 / 04 / 2024

Halil Şahin: Aksu'nun imar sorununu çözmeye çalışıyoruz!

Halil Şahin: Aksu'nun imar sorununu çözmeye çalışıyoruz!

Personele yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahin, "Gelirlerimizi, gücümüzü arttırmamız lazım. Bunu da imar sorununu çözerek, inşaat sektörünün önünü açarak yapabiliriz. İmarla ilgili konuları çözmeye çalışıyoruz" dedi.



Başkan Şahin, "Macun deresinin ıslahı için hemen girişimlere başladık. Seçim döneminde hep ilçeyi pis kokulardan kurtaracaklarını vaat ettiler, ama vaatlerini gerçekleştiremeyince derenin yanına DSI'ye ait olduğu yönünde tabela diktiler. 


Biz de derenin DSI'ye ait olduğunu biliyoruz ama bu sorunu çözeceğiz. Derenin üstü de kapatılarak otopark ve kapalı pazar yapılacak. İlçemiz de pis kokulardan kurtarılacak" dedi. Şahin, "Atatürk ve Altıntaş Mahallesinde yapılan yıkım değil, işgalleri engelleme çalışmasıydı. Biz halkın mağdur olmasını istemeyiz, işgal edilen alanlar herkesin kullaBirlikte çalışıyoruz Aksu Belediye personeli iftar yemeğinde bir araya geldi. Personele kısa sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Belediyenin borçlan var ama biz borç edebiyatı yapmıyoruz. Gelirlerimizi, gücümüzü arttırmamız lazım. Bunu da imar sorununu çözerek, inşaat sektörünün önünü açarak yapabiliriz. İmarla ilgili konuları çözmeye çalışıyoruz. Altıntaş'ta şerhlerden dolayı inşaat yapılamıyor, imar geçersiz hale gelmiş. Hayli zor iş ama sorunu çözerek, inşaat sektörünün önünü açmamız lazım. Atılan her adımda kontrollü davranıyoruz, kurumların bilgisine başvuruyoruz. 


Büyükşehir ile koordineli çalışıyoruz, bunun en önemli örneği de Altıntaş'a Büyükşehir'in yaptığı kaldırım. Bunların yanı sıra halkımıza iki tane plaj kazandırdık, üçüncünün çalışmasına da başlandı" dedi. 


Macun deresinin ıslah çalışmaları hakkında da bilgi hakkına sahip olduğu alanlar. Kimse kimsenin hakkını gasp edemez. Atatürk Mahallesi'nin ikinci Zeytinköy olmasını istemedik" dedi. 


İsa Yıldırım'a gönderme Geçen dönem Aksu Belediye Başkanlığı yapmış olan İsa Yıldırım'ın kendisi ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden yaptığı eleştirilere de göndermede bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Bizden önceki başkan hala konuşuyor, eleştiriler yapıyor. 


Ben onun eleştirilerine cevap vererek vakit harcamak istemiyorum, benim amacım Aksu ilçemizin halkına hizmet etmek, hizmetlerimizle gündemde olmak. Evet ben eczacıyım hastalara ilaç satar ve onların iyileşmelerine destek olurum. Ancak eski başkan bilmelidir ki hasta olmak sadece yatak, döşek yatmak değildir. Psikolojik sorunlar da ciddi bir hastalıktır. Hastanelerimiz de boşa durmasın, ben eski bir dostu olarak eski başkana tedavi olması için bin an önce hastaneye gitmesini öneriyorum" dedi. Haber Merkezi 


Antalya Akdeniz Manşet 


Geri Dön