05 / 05 / 2024

Halil Turan

Halil Turan

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde  binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun şekilde tasarlanıyor. 

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Ergün Turan: TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiyesi'ne taşıyacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi. TOKİ Ulusal proje yarışması sonuçlandı.

Ergün Turan: TOKİ geleceğin modern şehirlerini inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamaca "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm zenginlik aracı olarak görülmemeli!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşümün rant alanı olarak algılandığından yakındı ve "İnsanlar 'felaket gelecek bundan nasıl kurtuluruz' diyeceğine 'felaket geliyor nasıl kar ederiz' derdindeler" dedi

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.

Ergun Turan: 700 projemizde yatay mimariyi hakim kılacağız!

TOKİ, bundan böyle tek tip ve dikey binalar yerine yatay sosyal konut projelerini hayata geçirecek. TOKİ Başkanı Ergun Turan iş dünyasına TOKİ'nin gelecekteki hedeflerini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Hedefimiz sosyal konut üretimini arttırmak!

Toplu Konut idaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından düzenlenen "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde ko

Mehmet Ergun Turan: TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Dönüşüm rant haline geldi, bu fikirden acil olarak sıyrılmak lazım!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. Mehmet Ergün Turan"2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu.

Ergun Turan: Bundan sonraki TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm rant haline geldi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu...

Mehmet Ergün Turan : Yüksek konut devri kapanıyor!

Ergün Turan mahalle konseptiyle yeni projeler, yeni evler yapacaklarını ifade etti. Toki'nin 2014 senesi sonu hedefinin 40 bin konut yapmak olduğunu bildiren Turan, "2015'e kadar 50 bin sosyal konutu ihale etmiş olacağız" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan 'Artık mahalle konseptli evler üreteceğiz' dedi.

Halil Turan Haberi

Halil Turan

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçelerindeki binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun hale getiriliyor. Belirlenen yaklaşık 300 betonarme evin dış cephesine yöre mimarisine uygun ahşap kaplama yapılıyor. Çamlıhemşin ve Güneysu'da yer alan binaların büyük bölümünde çalışmalar tamamlandı. 


AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ile Güneysu ilçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hasan Karal, "Yaklaşık olarak 3 ilçenin yöresel mimari dönüşümü 20 milyon liraya denk geliyor. Diğer ilçelerdeki çalışmalar bunun dışında kalıyor. Çamlıhemşin büyük ölçüde tamamlandı. İyidere ihalesi yapıldı ve devam ediyor. Güneysu ilçesi ikinci etap başladı. 2018 yılı içerisinde bütünü ile tamamlanır diye düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.


"İlçe ilçe tüm Rize'ye yaymayı hedefliyoruz"

Yerel mimariye çok önem verdiklerinin altını çizen Karal,...