06 / 05 / 2024

Haliliye Belediyesi projeleri

Haliliye Belediyesi projeleri

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 8 yeni park inşa ediyor!

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Devteşti Mahallesi’nde toplam alanı 31 bin 63 metrekare olan 8 park inşa ediyor.

Haliliye'de 27 kaçak yapı yıkıldı!

Haliliye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bölgelerde yaptığı denetimlerde kat hakkı bulunan ve kat çıkmak isteyen vatandaşlara da yapması gereken yasal işlemler konusunda bilgiler veriyor.

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak yapılaşmanın önüne geçildi!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak yapıyla mücadele konusunda çalışmalarına devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak yapıya izin vermiyor.

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi projeleri Haberi

Haliliye Belediyesi projeleri

Hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde geçiren Demirkol, 8 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Anaz, Mamuca, Emirler, Bakımlı, Çiçekli, Mağaracık ve Kalecik kırsal Mahallelerini ziyaret eden Başkan Demirkol, bu mahallelerde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahallede yapılan çalışmalara ilişkin görüştü. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Demirkol’un kırsal mahalle ziyaretlerinin son durağı ise Altındamla Mahallesi oldu. Altındamla kırsal Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Demirkol, mahallede yapımında sona gelinen çok amaçlı kültür evi inşaatında incelemeler yaptı. 

Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir, “Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, göreve geldiği günden beri hep ilklere imza atıyor. Bizim kültürümüzde yer alan taziye ve düğünler, eskiden çadırlarda yapılıyordu ve çok zorluk yaşıyorduk. Sağolsun, başkanım göreve geldiğinde bu çok amaçlı kültür evlerinin yapılmasını...