05 / 05 / 2024

 haliliye fidan dikme zorunluluğu

 haliliye fidan dikme zorunluluğu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Property Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gızgayıt Sadıgova tarafından kuruldu.

 haliliye fidan dikme zorunluluğu Haberi

 haliliye fidan dikme zorunluluğu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçe belediyesi, temeli atılacak tüm yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirdi.

Haliliye Belediyesin den gelen açıklamaya göre, belediye meclis toplantısının ana gündem maddesi, Haliliye ilçesi genelinde yeni yapılaşacak alanların yeşillendirilmesi, yapılaşmadan etkilenen çevrenin geri dönüşümü ve sürdürülebilir bir çevre amacıyla yapı kullanım izni alma aşamasındaki yapılara ağaç dikme zorunluluğu getirilmesi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mesken vasıflı bağımsız birim başına 1, ticari vasıflı birimler için ise 25 metrekareye 1 ağaç dikimi zorunluluğu belediye meclisinde görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

Yapılan açıklamada Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçenin yeşillendirilmesi için gayret edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda 'Yemyeşil Türkiye' kampanyasına 'Yemyeşil Şanlıurfa' kampanyası ile belediyeler olarak destek olmaya çalıştık. Bu manada bugün...