27 / 07 / 2024

Haliliye Göktepe Muhtarı Hüseyin Yalçın

Haliliye Göktepe Muhtarı Hüseyin Yalçın

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Gerçekleşmesi durumunda ise kanlı olaylar olabilir.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte güncel en düşük ve en yüksek muhtarlık maaş fiyatları...

Temmuz ayında hem asgari ücrete  hem de memura yapılan zamlarla birlikte muhtar maaşlarında da ücret artışına gidildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtar maaşlarına zam müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Sakarya'da 7 mahallenin imar planları bir ay askıda!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planı kararı onaylandı...

Bursa Göktepe'de araziler iki kat değerlendi!

Uludağ eteklerinde bulunan Bursa’nın dağ ilçelerinden Orhaneli’de inşa edilen hobi evleri, bölgede bulunan toprak arazilerini değerlendirdi.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Bursa Göktepe'de tapu dağıtımı yapıldı!

Orhaneli Belediyesi tarafından, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla Göktepe Mahallesi’nde oluşturulan imar alanı içerisinde tanzim edilen arsaların ve inşa edilen hobi evlerinin tapularını dağıttı.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Haliliye Göktepe Muhtarı Hüseyin Yalçın Haberi

Haliliye Göktepe Muhtarı Hüseyin Yalçın

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Yani kendilerini, devletin sahip çıkmadığı arazi sahibi gibi gösterip mağdur ayağına yatarak, buldukları kıymetli arazileri almak için hukuki girişim başlattılar. Bugüne kadar bunu başaran çok sayıda nüfuslu kişi oldu. Ancak bu çok daha kapsamlı bir vurgun... İl genelinde 70 bin dönümden bahsediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyar lira… Binlerce köylü babadan, dededen 40 yıldır işlettiği hatta ev yaptığı arazileri bu uyanıklara kaptırabilir. Bu durumu yeni fark eden muhtarlar ayaklandı. Ara ara toplanıp Ankara'ya gitmeye başladılar. Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görüştükleri üst düzey yetkililer de dahil böyle bir vurguna göz yumulmayacağı...