02 / 05 / 2024

Halim Cimcik

Halim Cimcik

Öz Sanko İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Demir, Hamza Altınok, Halim Cimcik tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da kuruldu.

İnşaat boyacılığından patronluğa! Taş evde uzmanlaştı kendi şirketini kurdu!

Gayrimenkul sektöründe birçok yapı ve taahhüt projesine imza atan başarılı iş insanı Halim Aydın, 15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte başarılı projelere imzasını atıyor.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özcan tarafından kuruldu.

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Azat İbiş, Halim İbiş ve Hazar İbiş ortaklığında kuruldu.

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Demirci ve Halim Güzel ortaklığında kuruldu.

Safir Tedarik Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Tedarik Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cimcik Suat Pendar tarafından kuruldu.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Metay Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metay Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykan Memi ve Halim Mete ortaklığında kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özbek ve Mustafa Akkar ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki barajlara etkisi!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi kurucu rektörü, ‘su profesörü’ Halim Orta, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü ve Sazlıbosna Barajı’nı yok edeceğini iddia etti.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Sinyu Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinyu Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Halim Kılıç tarafından kuruldu.

Halim Cimcik Haberi

Halim Cimcik

Öz Sanko İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Demir, Hamza Altınok, Halim Cimcik tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Öz Sanko İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...