18 / 05 / 2024

Halime Hatun Kervansarayı restore

Halime Hatun Kervansarayı restore

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihine sahip çıktığını belirterek,” Büyükşehir Belediyesi ile tarihi canlandıracağız. Yapılacak restorasyon çalışmaları ile bir eseri daha gün yüzüne çıkaracağız” dedi.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hacı Hesna Hatun Mahallesi, 1340 ada, 40 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Mart 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Nene Hatun Mahallesi, 611 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Şile Kervansaray Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Şile ilçesi, Kervansaray Mahallesi, 342 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

Kervansaray'dan koronavirüs tedbirleri! 

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin şirket bünyesinde bulunan otellerin kiralamaları sonucunda 6 otelden 3 tanesinde gelir garantisi sağlarken aynı zamanda bu otellerde işletme giderinden de tasarruf sağladı...

Halime Hatun Kervansarayı restore Haberi

Halime Hatun Kervansarayı restore


Manisa Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında, Gölmarmara ilçesindeki Halime Hatun Kervansarayının restorasyonunun yapılması oy birliğiyle kabul edildi.anisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihine sahip çıktığını belirterek,” Büyükşehir Belediyesi ile tarihi canlandıracağız. Yapılacak restorasyon çalışmaları ile bir eseri daha gün yüzüne çıkaracağız” dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Temmuz ayı meclis toplantısı, Meclis Salonunun tadilatta olması nedeniyle Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığındaki toplantıya, AK Parti’den istifa eden Orkun Şıktaşlı bağımsız olarak katıldı. Başkan Ergün, toplantı öncesinde meclis üyelerinin Ramazan Bayramını kutladı. Toplantıda Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, meclis üyelerine Gördes’in ünlü tatlısı Gelin Kızı tatlısını ikram etti. Ayrıca Gölmarmara ilçesinde yetiştirilen kavun ve karpuzlar da meclis salonunu renklendirdi. Başkan Ergün, Gölmarmara’dan gelen karpuz,...