03 / 05 / 2024

Halis Toprak eşleri miras alacak mı

Halis Toprak eşleri miras alacak mı

Vefat eden ünlü sanayici Halis Toprak’ın daha açılmayan vasiyetinde, ‘evliliğinin iptali’ davası açan 2 kızını mirasından men ettiği ortaya çıktı. Vasiyetin iptali davası açan kızları da şirketlere kayyum atanmasını istedi

Halis Toprak’ın mirası nasıl bölünecek?

Fransa’nın Nice şehrinde ocak ayında hayatını kaybeden işadamı Halis Toprak’ın çocukları, 1’i nikâhsız 4 evlilik yapan babalarının mirasçılarının tespiti için mahkemeye başvurdu. Mahkeme mirasın 12 paya bölünmesine karar verdi.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi! DSİ KPSS şartsız personel alacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi... DSİ KPSS şartsız personel alacak... Kaçırmayın...

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ'nin il il kura takvimi gün gün peş peşe çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsayacak?

TOKİ kura çekilişlerinin beşinci etabı açıklandı. TOKİ'nin il il kura takvimi gün gün peş peşe çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsayacak?

TOKİ'nin il il kura takvimi peş peşe açıklandı! 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsıyor?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin güncel takvimi resmen peş peşe açıklandı. Peki, 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsıyor?

Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı! İşte Türkiye'ye geleceği tarih

Opel Astra, yeni nesliyle ilk kez tamamen elektrikli olarak seri üretime geçiyor. Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri paylaşıldı: Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte tüm detaylar...

TOKİ'nin il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe yapılacak 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin son dakika kura çekiliş takvimi resmen peş peşe açıklandı. 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde gerçekleştirilecek? 

TOKİ'nin il il kura takvimi duyuruldu! Peş peşe yapılacak 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin son dakika kura çekiliş takvimi resmen duyuruldu. 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde gerçekleştirilecek? 2022 il il TOKİ kura çekilişi hangi şehirde ne zaman yapılacak? İşte peş peşe kura çekilişleri il il tam liste...

TOKİ'nin il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe yapılacak 12-19 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin son dakika kura çekiliş takvimi resmen açıklandı. 12-19 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde gerçekleştirilecek? 2022 il il TOKİ kura çekilişi hangi ilde ne zaman yapılacak? İşte peş peşe kura çekilişleri il il tam liste...

Kan kaybeden altın için dengeler yeniden kuruldu! Uzmanlar yükselişleri peş peşe açıkladı

Küresel ekonomilerde durgunluk endişeleri artmaya devam ederken yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın kan kaybetmeye devam ediyor. Uzmanlar ise altın için yükselişleri peş peşe açıkladı. 

Emekli, işsiz, dul ve yetim tüm bunlardan ücretsiz yararlanıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

Emekliler ve SGK’dan malul olanlar, dul ve yetim aylığı alanlar da prim ödemeden sağlık hizmetlerinden yararlanıyor. İşten ayrılanlar ve eşleri üzerinden sağlık hizmeti alan kişiler de eşlerinin ölümü sonrası bir müddet sağlıktan ücretsiz faydalanabiliyor.

Halis Toprak eşleri miras alacak mı Haberi

Halis Toprak eşleri miras alacak mı

Vefat eden ünlü sanayici Halis Toprak’ın daha açılmayan vasiyetinde, ‘evliliğinin iptali’ davası açan 2 kızını mirasından men ettiği ortaya çıktı. Vasiyetin iptali davası açan kızları da şirketlere kayyum atanmasını istedi


Bir dönemin dev sanayicisi ‘Halis Ağa’ lakaplı Halis Toprak’ın ölümünün ardından çocukları miras mücadelesine başladı. Mahkeme huzurunda açılması gerektiği için resmi olarak içeriği bilinmeyen vasiyetinde Toprak’ın kızları Aysel Duruk Toprak (52) ve Aynur Toprak’ı (47) hakkında aşağılayıcı ve suçlayıcı açıklamalarda bulundukları ve vesayet ile evliliğin iptali davaları açtıkları gerekçesiyle miras dışı bıraktığı ortaya çıktı.


‘TMSF’DEN SONRA HASTALANDI’

2 kız kardeş de bunun üzerine İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtıkları davada, babalarının 2012 tarihli vasiyetnamesinin tümden iptali ile terekeye tedbir konulmasını talep etti. Erkek kardeşler Mehmet ve Ahmet Toprak’a karşı açılan davanın dilekçesinde Halis...