02 / 05 / 2024

halit dumankaya mal varlığı

halit dumankaya mal varlığı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya’nın patronlarına 22,5 yıl hapis istemi!

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Dumankaya Natura sitesinin genel kurulunda arbede yaşandı!

FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle patronları tutuklanan ve tüm mal varlıklarına el konulan Dumankaya İnşaat’ın 3 yıldır yönettiği Tuzla’daki Natura sitesinin genel kurulunda tam anlamıyla arbede çıktı.

Dumankaya'dan ev alanlar ne yapacak?

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konulması ‘Ev alan vatandaşın durumu ne olacak?’ sorusunu akla getirdi.

Fİ Yapı ve Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar ne yapacak?

FETÖ soruşturması kapsamında Dumankaya patronlarının mal varlıklarına el konuldu. Fİ Yapı’nın patronu tutuklandı. İki şirkette teslim edilmesi gereken 8 bini aşkın konut var.

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat: Biz de aldatıldık!

Bugün gazetelere Dumankaya Ailesi adına Halit Dumankaya tarafından verilen ilanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenildi. İlanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Hakkınızı helal edin, Biz de aldatıldık" denildi.

Halit Dumankaya tahliye edildi!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı. Halit Dumankaya tahliye edildi..

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Dumankaya'dan açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya gözlatına alındı. İşte Dumankaya İnşaat'ın basın açıklaması.

Dumankaya mı DKY mi?

Fikirtepe Haber Halit Dumakaya'nın oğlu Uğur Dumankaya'nın yönettiği ‘’Dumankaya İnşaat AŞ.’’ ve İbrahim Dumankaya'nın oğlu ALİ Dumankaya'nın yönettiği ’DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm bölgelerinde yaptıkları çalışmaları mercek altına aldı...

İbrahim Dumankaya, inşaat işçiliğinden zirveye uzandı!

İbrahim Dumankaya, ekonomik nedenlerle 1953'te Rize'den İstanbul' a geldi. İnşaatlarda çıraklık, ustalık, kalfalık derken 1963' te kardeşi Halit Dumankaya ile kendi şirketleri Dumankaya İnşaat'ı kurdu...

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

halit dumankaya mal varlığı Haberi

halit dumankaya mal varlığı

FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla Anadolu Örgütlü Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen, aralarında Bank Asya çalışanları, FETÖ/PDY yöneticileri ve iş adamlarının da bulunduğu şüphelilere yönelik soruşturma sürüyor. 


Savcılık, "terör örgütüne finansman sağladıklarına dair kuvvetli şüphe" bulunduğu gerekçesiyle, soruşturma kapsamında şüpheli olan Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konulmasını talep etti.


Talebi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği'nin kararında, dosya kapsamında yer alan şüphelilerin organize şekilde hareket ettikleri, ikna ettikleri bazı iş adamları ve esnafa Bank Asya'da hesap açtırdıkları, Türkiye çapında toplanan himmet, burs, kurban, abonelik paralarını bu iş adamları ve esnafın hesaplarında toplanmasını sağladıkları, hesap sahibinden vekaletname veya rızası olduğuna dair belge alan şüphelilerin bu hesaplardan çektikleri paraları örgütün faaliyeti çerçevesinde kullandıkları, tüm eylem ve işlemlerin...