03 / 05 / 2024

Halit Kanak

Halit Kanak

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Ekan Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekan Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Alnajjar tarafından kuruldu.

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Çalışkan tarafından kuruldu.

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Erem, Ahmet Tarık Uzunkaya ve Halit Mustafa Özgür ortaklığında kuruldu.

Rekare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit İbrahim Erdoğan ve İbrahim Karaağaç ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Kamsay Yapı Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamsay Yapı Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Akkoyun, Fatih Akkoyun ve Halit Akkoyun tarafından kuruldu.

Taya Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taya Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Akkoyun, Fatih Akkoyun ve Halit Akkoyun tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Adem Özenen tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Sönmez Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sönmez Enerji İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halit Oğuz Sönmez tarafından kuruldu. 

Halit Kanak Haberi

Halit Kanak

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı, Sayora Mutalova, Mehmet Subaşı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.


Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. iş konusu; 1. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, öğütülmesi, işletilmesi, toptan ve perakende alımı, satımı, kiraya verilmesi, ithal ve ihracını yapmak. 2. Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3. Yer altından kömür çıkartmak bununla ilgili maden ocakları acmak çıkarılan kömürün işletmesini pazarlamasını yapmak. 4.  İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü...