01 / 07 / 2024

Halit Kasımoğlu

Halit Kasımoğlu

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ankara Kasımoğlu Saraycık Modern projesi 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Kasımoğlu İnşaat tarafından Ankara, Sincan'da hayata geçirilen  Saraycık Modern projesinde konutların fiyatları 3 milyon 900 bin liradan başlıyor. Peki  Saraycık Modern projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Şehir plancıları odasından imar kanunu değişikliğine büyük tepki! İmar barışı öldürür!

Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Uğur Kasımoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin kanun teklifine karşı çıkarak 'İmar barışı öldürür' dedi.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asımoğlu Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   3 milyon TL sermaye bedeli  ile  Büşra Oral tarafından kuruldu.

Asdm Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asdm Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Dilber Kasımoğlu tarafından kuruldu.

Halit Kasımoğlu Haberi

Halit Kasımoğlu


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Elsayed Ibrahim Elkasrawı, Halit Kasımoğlu, Mahmoud Abdou Elshennawi Elshennaw, Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim, Marwan Ahmet Hassan Gaber, Namık Kasımoğlu ve S.Ibrahim Hassan Abdelrahman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;gayrimenkul alım satım kiralama kiraya verme elde tutma işletme faaliyetleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merter, M. Nezih Özmen Mahallesi, Çam Sokak, No:15...