16 / 05 / 2024

halit narin martı

halit narin martı

Martı Otelleri ve Martı GYO’nu da bünyesinde barındıran Martı Grubun Onursal Başkanı Halit Narin kimdir? Halit Narin iş hayatında neler yaptı? Nasıl bir eğitim süreci geçirdi?

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Mine Narin, Martı GYO'nun başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Nurullah Emre Narin oldu...

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

Martı GYO ticari olmayan alacaklarını açıkladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, mali tablolarındaki ticari olmayan alacaklarını açıkladı. GYO açıklamasında Kibele Proje ve Narin Tekstil'den olan alacaklarına da yer verdi.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

halit narin martı Haberi

halit narin martı

Halit Narin kimdir?

Halit Narin, 1930 yılında İstanbul doğumlu. Halit Narin, Martı Otelleri ve Martı GYO’nu da bünyesinde barındıran Martı Grubun Onursal Başkanı.


İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olan Halit Narin, İngiltere'de Bolton Collage of Technology'de Tekstil Mühendisliği öğrenimini tamamladı. 


Ticaret yaşamına 1948 yılında atılan Halit Narin, 1951 yılında Bakırköy'de Narin Tekstil İşletmeleri A.Ş.'yi babası Nurullah Narin ile beraber kurdu.


1964 yılında Türkiye Tekstil İşverenleri Sendikası Başkan Yardımcısı, 1972 yılında başkan seçildi. Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın 41 yıl aralıksız başkanlığını yapan Halit Narin, Nisan 2013’te bu görevini devretti.


1974 yılında TİSK Başkanı olan Halit Narin, 1989 yılında bu görevinden ayrıldı ve 2001 yılında TİSK'in Onursal Başkanlığı'na seçildi.


Halit Narin, 1974 yılında Marmaris'te 100 ortaklı Martı Otel'in tüm hisselerini aldı. 1975 yılında kurulmuş olan İTKİB Tekstil...