29 / 04 / 2024

Halit Özdemir

Halit Özdemir

ASYO Mühendislik İnşaat Sosyal Hizmetler Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Yunus Polat, Halit Özdemir, Gürsel Bulut tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Üsküdar Celil Camii açıldı!

Üsküdar Celil Camii, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır’ın da katılımıyla hizmete açıldı.

Sakarya Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti. Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrencilerin yazmış olduğu şiirler okuldu.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Gülay Özdemir: 20 yılda 4 milyon konut yenilenmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

İNTES'in acı günü: Özdemir Emral vefat etti!

Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti.

Gülay Özdemir: Ülke genelinde mevcut binaların yarısı güçlendirilmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Halit Özdemir Haberi

Halit Özdemir

ASYO Mühendislik İnşaat Sosyal Hizmetler Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Yunus Polat, Halit Özdemir, Gürsel Bulut tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


ASYO Mühendislik İnşaat Sosyal Hizmetler Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ASYO Mühendislik İnşaat Sosyal Hizmetler Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi adres:

ESENYALI MAHALLESİ.CUMHURİYET CADDESİ. N.90 D.1...