07 / 05 / 2024

Halk GYO ilk konut projesi

Halk GYO ilk konut projesi

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO ), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

Halk GYO'nun ilk konut projesi Panorama Plus Eskişehir'de yükseliyor!

Halk GYO'nun ilk konut projesi Panorama Plus Eskişehir'in merkezini oluşturan en eski ilçelerinden Odunpazarı'nda yükselecek. Halk GYO'nun üstlendiği ilk konut projesi olma özelliği taşıyan proje, mimarisi ve sosyal alanları ile dikkati çekecek...

Halk GYO'nun 4 projesinin toplam değeri 10,2 milyar TL'ye yaklaştı!

Halk GYO, 4 projesinin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 4 projenin değerini 10 milyar 165 milyon 826 bin 823 TL olarak duyurdu.

Halk GYO ilk 9 ayda 39.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Halk GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 ara hesap döneminde gayrimenkullerinden 39 milyon 483 bin 110 TL kira geliri elde etti.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Halk GYO'dan yılın ilk yarısında 17.8 milyon TL'lik kar!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Halk GYO, istikrarlı performansını sürdürerek, yılın ilk yarısında 17,8 milyon TL kâr elde etti ve aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine kıyasla %5,43 oranında artırarak 3,7 milyar TL’ye taşıdı.

Halk GYO 2021'in ilk yarısında 26.6 milyon TL'lik kira geliri elde etti!

Halk GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal raporu yayınlandı. 

Halk GYO 2021'in ilk çeyreğinde 12.7 milyon TL kira geliri elde etti!

Halk GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Halk GYO’dan 2020'nin ilk 9 ayında 31 milyon TL'lik net kar!

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Halk GYO’nun aktif büyüklüğü 3 milyar TL’yi, özkaynakları ise 2,6 milyar TL’yi aştı. Halk GYO 2020'nin ilk dokuz ayını 31 milyon TL net kâr elde ederek tamamladı.

Halk GYO’dan ilk 6 ayda 35,5 milyon TL'lik net kar!

Halkbank’ın ortağı olan Halk GYO yılın ilk yarısında 35,5 milyon TL'lik net kâr elde etti. Halk GYO’nun, özkaynakları 2,6 milyar TL’yi, aktif büyüklüğü 3 milyar TL’ye ulaştı.

Halk GYO'nun ilk çeyrek kârı 18,5 milyon TL!

Halk GYO, yılın ilk çeyreğinde öz kaynaklarını 2,6 milyar TL’ye, toplam aktiflerini ise 3,1 milyar TL’ye yükseltti. Şirketin gayrimenkul satış, kira ve finansal gelirden oluşan toplam hasılatı 50,1 milyon TL’ye ulaştı...

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,7 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO tarafından yılın üçüncü çeyreğine ait finansal veriler açıklandı. Halk GYO'nun, 2019'un ilk 9 ayı sonunda konut satış gelirleri, düzenli kira gelirleri ve finansal gelirden oluşan toplam hasılatı 96 milyon TL’ye ulaştı...

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO yılın ilk yarısında aktif büyüklüğünü 2,67 milyar liraya taşıdı. Özkaynakları 2,28 milyar liraya ulaşan Halk GYO'nun yılın ilk yarısındaki net dönem kârı ise 25,1 milyon lira olarak gerçekleşti...

Halk GYO Bahçelievler 2'yi 43 bin TL'ye İpekyol Giyim'e kiraladı!

Halk GYO, Bahçelievler 2'nin 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, ilk yıl aylık 43 bin TL+KDV bedel ile 5 yıllık süre için İpekyol Giyim'e kiralanmasına karar verdi...

Halk GYO 2018 faaliyet raporu!

Halk GYO 2018 yılının ilk 3 ayına ait faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Halk GYO ilk konut projesi Haberi

Halk GYO ilk konut projesi

Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, geçen yıl başlayan Halk GYO'nun Panorama Plus projesinin, mimari açıdan öne çıkacağını belirterek, 9 bin 811 metrekarelik bir alan üzerine dört blok inşa edecekleri bilgisini verdi. Şimşek, proje tamamlandığında Eskişehir'in en yüksek konut projesinin ortaya çıkacağım dile getirdi. Firmalarının dünya standartlarında projeler üretmek istediğini anlatan Şimşek, Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı ve Türkiye ekonomisi için değer yaratmayı hedeflediğini anlattı.


 Kazım Şimşek, şirketin faaliyet alanını gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarınayatırımyapmak olarak açıkladı. Halkbank iştiraki olarak 2010 yılında 477 milyon TL sermaye ile kurulan Halk GYO'nun genç bir kurum olarak bugün geldiği noktada önemli ve büyük işlere imza attığına dikkat çeken Şimşek, "Portföyündeki varlıkları doğru stratejilerle yönetmeyi başaran şirketimizin öz...