04 / 07 / 2024

Halk GYO yıllık rapor

Halk GYO yıllık rapor

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2013 yılı ilk 6 aylık net karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 42 artış göstererek 9,3 milyon TL’ye ulaştı...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

İngiltere’de kiralar cep yakıyor! İşte yıllık zam oranı!

İngiltere’de enerji şirketlerinin 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına uygulayabileceği üst limit yüzde 54 oranında arttı, ülkede son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal konut kiralarına ise yıllık yüzde 4,1 oranında zam yapıldı.

İngiltere'de sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi!

İngiltere'de  enerji şirketleri hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına zam yaptı. Sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi. İşte ayrıntılar...

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin yıllık kira geliri ne kadar?

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin aylık kira geliri 550 bin TL, yıllık kira geliri 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Fatih'te 250 yıllık çeşmelerinin üzerindeki binalar tepkilere neden oldu!

İstanbul Fatih'te yer alan 250 yıllık tarihi çeşmelerin üzerine inşa edilen binalar halkın tepkisine neden oldu.

Atakule GYO 2019 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu yayınladı! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunu yayınladı...

Hattuşa'daki 350 yıllık konağa turist ilgisi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlık tarafından restore ettirildikten sonra halk eğitim merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan 350 yıllık Dulkadiroğulları Konağı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Ela Quality Resort Hotel'in yıllık sabit kira bedeli 7.5 milyon dolar!

Özak GYO'nun portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 5 milyon 500 bin USD+KDV olan mevcut yıllık sabit kira bedelinin 7 milyon 500 bin USD+KDV olarak güncellenmesine karar verildi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Martı GYO yıllık faaliyet raporunu denetlendi!

Martı GYO'nun 31 Mart 2017 tarihinde sona eren hesap dönemine ilişkin yıllık faaliyet raporunu denetlendi.

Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk GYO yıllık rapor Haberi

Halk GYO yıllık rapor

Halk GYO 2013 ilk yarıyılı itibariyle geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını %53 oranında arttırarak 18,5 milyon TL’ye, dönem karını ise %42 artışla 9,3 milyon TL’ye yükseltti. 2013 Haziran sonu itibariyle 747 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ulaşan Halk GYO, toplam aktiflerinde de 2012 yılsonuna kıyasla %25 oranında büyüme gerçekleştirdi. Halk GYO tamamı 2012 yılı karından karşılanmak üzere toplam 11,1 Milyon TL tutarında ve yüzde 1,7 oranında sermaye artışı gerçekleştirdi ve şirket elde ettiği karı geçtiğimiz Haziran ayında yatırımcılarına bedelsiz hisse senedi olarak dağıttı. 


Bu yıl içerisinde Eskişehir Odunpazarı’ndaki arsası üzerinde geliştireceği konut ve ticari alan projesi için ruhsat sürecini tamamlayan Halk GYO inşa sürecini başlatma noktasına geldi… Levent arsası üzerinde inşa edeceği otel için Dedeman Grubu ile anlaşarak hızla çalışmalarını...