10 / 05 / 2024

halka arz kira sertifikası 

halka arz kira sertifikası 

Albaraka Türk Katılım Bankası'nın ortaklarından Bereket Varlık Kiralama Şirketi tarafından yurt içi piyasada kira sertifikası işlemi 600 milyon TL olarak yapıldı…

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Ziraat GYO'dan son zamanların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son zamanların en büyük halka arzını yapacak. Böylece Ziraat GYO'nun özkaynak büyüklüğü 7 milyar TL'ye ulaşacak. aynı zamanda Ziraat GYO kiralık gayrimenkullerden 2020'de 63,4 milyon TL kira geliri elde etti.

Türkiye Finans'tan 450 milyon liralık kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans'ın iştiraki TF Varlık Kiralama AŞ'nin 450 milyon TL tutarındaki kira sertifikası halka arzı, 28 Ekim 2019 tarihinde 88 gün vadeli olarak yurt içi piyasaya sunuldu

Albaraka Türk'ten 600 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası kira sertifikası halka arzını 600 milyon TL olarak tamamladı. 450 milyon TL olarak planlanan kira sertifikası işlemi, gelen yoğun talep nedeniyle 600 milyon TL oldu.

Albaraka Türk’ten 350 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, 15-16-19 Kasım'da talep toplaması yapılan 350 milyon TL’lik ilk kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı.

Türkiye Finans'tan 130 milyon TL'lik kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans, 20-21-22 Haziran'da talep toplaması yapılan 130 milyon liralık, 175 gün vadeli kira sertifikası halka arzını gerçekleştirdi

Türkiye Finans'tan 160 milyon TL'lik ek satışlı kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 25-26 Nisan'da talep toplaması yapılan 160 milyon liralık, 175 gün vadeli ek satışlı kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı

Kuveyt Türk, 250 milyon liralık kira sertifikasını halka arz ediyor!

Kuveyt Türk, bu ay halka arz yoluyla ihraç edeceği 250 milyon lira değerindeki kira sertifikası için 7-9 Mayıs'ta talep toplamaya başlayacak. 

Türkiye Finans'tan 200 milyonluk kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans, 200 milyon TL'lik, 178 gün vadeli kira sertifikası halka arzını tamamladı. Kira sertifikasının 6-7 Mart'ta talep toplaması yapılmıştı...

Türkiye Finans'tan 150 milyon liralık kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 26-27-28 Aralık'ta talep toplaması gerçekleştirilen 150 milyon TL'lik yeni kira sertifikası halka arzını tamamlandı.

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz edilecek!

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz ediliyor. 'Bina terzisi' olarak adlandırılan firmanın % 26'sı halka açılacak ve arz büyüklüğü de 37 milyon lira olacak.

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

İGDAŞ halka arz yoluyla özelleştiriliyor!

Türkiye'nin en büyük gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, halka arz yoluyla özelleştiriliyor. İBB hisselerinin yüzde 51'inin satışı için Belediye Meclisi'nden onay çıktı.

halka arz kira sertifikası  Haberi

halka arz kira sertifikası 

Albaraka Türk’ün, iki farklı vade alternatifi sunan Kira Sertifikası halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bankanın ortağı Bereket Varlık Kiralama Şirketi’nin 01-02-03 Ekim tarihlerinde yurtiçi piyasada gerçekleştirdiği ve 450 milyon TL olarak planlanan kira sertifikası işlemi, gelen yoğun istek ile 600 milyon TL olarak gerçekleşti. 34 Volt’un haberine göre, 98 gün vadeli işlemin tutarı 450 milyon TL olurken, 147 gün vadeli işlemin tutarı ise 150 milyon TL oldu. 

İhraç süreci hakkında Albaraka Türk Hazine, Yatırım Bankacılığı ve Finansal Kurumlar’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Malek K. Temsah : “Bu ihracı diğer ihraçlardan farklı kılan, yatırımcılara 98 gün ve 147 gün vadeli ve piyasa koşullarına göre fiyatlanmış farklı getiri imkânı sunan iki alternatiften birini seçme imkanını aynı anda sunmasıdır. İhracımız, farklı yatırım...