27 / 04 / 2024

Halkalı 24 ön talep

Halkalı 24 ön talep

Merkezi lokasyonlarda projeler geliştirmeye ağırlık veren 24 Gayrimenkul, Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor.

Kiracılar artık yüzde 24’ün üstünde zam yapmak için şart koşuyor! Hedef 12 yıl daha oturmak...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim artarken, yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahiplerinin mağduriyeti giderek artıyor. Gazeteci Melis Alphan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kiracısının zam için şart koştuğunu amacının da evde 12 yıl daha oturmak olduğunu söyleyerek isyan etti

Dünyanın en fazla incir ihracatı yapan ülkesi Türkiye!

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, dünyadaki taze incir üretiminin yaklaşık yüzde 24’ünün, kuru incirin ise yaklaşık yüzde 55’inin Türkiye'de üretildiğini ifade etti. Bayraktar, "Türkiye yüzde 53 ile dünyada en fazla incir ihracatı yapan ülke durumunda” dedi.

Kiler GYO Halkalı arsasının değeri belli oldu! 

Kiler GYO Halkalı arsasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Kiler GYO Halkalı arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Yapı24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün  Üsküdar’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Sarıyıldız  tarafından kuruldu.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

TOKİ Rize Hemşin projesinin detayları belli oldu!

Rize'nin Hemşin ilçesinde, "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hayata geçirilecek olan 106 konutun ihalesi yapılırken, bu konutların 8'inin 1 oda 1 salon, 74'ünün 2 oda 1 salon ve 24'ünün de 3 oda 1 salon planında inşa edilmesi kararlaştırıldı.

Pendik-Halkalı YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

Reform 24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Reform 24 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Manzara 7/24 projesinde sağlık mensuplarına özel fırsat!

Ekim ayı sonuna kadar Manzara 7/24’ün satış ofisini ziyaret eden sağlık çalışanları, bütçelerine göre ödeme planı oluşturarak, avantajlı fiyatlarla daire sahibi olabilecek.

Pendik Manzara 7/24'te 'Bugün alın, 2018’de ödeyin' kampanyası!

Pendik’te yükselen Manzara 7/24’ün kalan son dairelerinden birine sahip olmak için bayrama özel fırsat günleri başladı…

Esta Basın Ekspres Projesi iletişim!

Esta Basın Ekspres Projesi İstanbul Halkalı Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Proje Esta İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Halkalı 24 ön talep Haberi

Halkalı 24 ön talep

Hayata geçirdiği projelerin çok hızlı satılması ile başarılı bir satış grafiği elde eden 24 Gayrimenkul’ün iki yeni projesi, lansman öncesi ön talepleri topluyor. Lokasyonu ve mimari yapısıyla öne çıkan Halkalı 24 ve Atakent 24, avantajlı fiyat ve ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. 


Merkezi lokasyonlarda projeler geliştirmeye ağırlık veren 24 Gayrimenkul, Halkalı 24 ve Atakent 24 adını verdiği iki yeni cadde projesini görücüye çıkarıyor. Havaray, metro gibi yeni kamu projelerine yakınlığı ile dikkat çeken Halkalı 24 ve Atakent 24, lansman öncesi taleplerde avantajlı fiyat ve ödeme koşulları sunuyor.


Cadde üzerinde konumlanmasıyla tercih sebebi olan Halkalı 24 ve Atakent 24’ün nisan ayında satışa çıkması hedefleniyor. Home-office seçenekleriyle herkesin ilgisini çekecek olan projeler için firma bünyesinde 18 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Atakent...