21 / 05 / 2024

halkalı arsa satış ihalesi

halkalı arsa satış ihalesi

İstanbul Defterdarlığı Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde 59 metrekare alanında arsa satacak.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Arsa satışında istenen belgeler!

Taşınmaz malların mülkiyet devir işlemleri, tapu müdürlüğünde gerçekleşiyor. Tapu devri için alıcı ve satıcıdan bazı belgeler isteniyor. Peki, arsa satışında istenen belgeler nelerdir? İşte gerekli evraklar..

Kartepe'de ev ve arsa satışı!

Kocaeli 5. İcra Dairesi, Kartepe Uzuntarla Mahallesi üzerinde müstakil bir de ev bulunan arsa satışa çıkarıldı. Satış, bugün saat 10.00'da 5. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; arazi, bina, maden suları, memba suları, madenler, taş ocakları vb. ile gayrimenkul olarak tescil edilen haklar değer artış kazancına tabi tutuluyor. Peki, arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Hazine arsa satışı nasıl olur?

Hazine arsa satışı yasal olarak 2012 tarihinde yürürlüğe giren Kanun kapsamında açıklanıyor. Hazineye ait arsaların satış süreci il defterdarlıkları tarafından takip ediliyor. Peki, hazine arsa satışı nasıl olur?

Arsa satın alma dilekçesi!

Hazineye ait arsaların satışı, 6292 sayılı kanunda düzenleniyor. Kanunen doğrudan satın alma hakkını kullanmak isteyenler bir dilekçe ile müracaatlarını yapabiliyor. İşte arsa satın alma dilekçesi...

1975 yılında Sirkeci'de satılan bir arsa Türkiye'de arsa satış rekoru kırmış!

1975 yılında Sirkeci Meydanı'nda, 135 metrekarelik bir arsa 11 milyon liraya satılmış. İzale-i şuyu ile açık artırmayla satılan arsanın metrekaresi 100 bin liraya fiyat bularak Türkiye'de arsa satış rekoru kırmış.

Hisseli arsa satışı nasıl yapılır?

Hisseli arsa, bütün hissedarlar tarafından satılabileceği gibi, tek bir hissedar tarafından hisse olarak da satılabiliyor. Peki, hisseli arsa satışı nasıl yapılır? Arsada hisse nasıl satılır?

Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı'da 150 milyon TL'ye arsa satışa çıkardı!

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı'da yer alan 92 bin 12 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinde arsanın tahmini bedeli 150 milyon TL + KDV...

İETT Eyüp'te 16.9 milyon TL'ye arsa satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İ.E.T.T. İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Eyüp Emniyettepe Mahallesi'nde 16 milyon 945 bin 576 TL bedelle arsa satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 3 Aralık 2014 tarihinde yapılacak...

Emlak Konut Yenibosna arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14.30'da yapılacak. Söz konusu arsa turizm tesis alanı olarak belirlendi.

Belediye arsa satışı yönetmeliği!

Belediye arsa satışı esasları, 29 Eylül 2005 tarihinde 25951 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Belediyelerin arsa, konut ve işyeri üretimi tahsisi, kiralaması ve satışına dair genel yönetmelik kapsamında açıklanıyor. İşte belediye arsa satışı yönetmeliği.

halkalı arsa satış ihalesi Haberi

halkalı arsa satış ihalesi

Tahmini  bedeli 20 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 4 bin  YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale 5 Mart 2008'de saat 14.00'de açık teklif usulü...