07 / 05 / 2024

halkalı gümrüğünün yeni yeri neresi

halkalı gümrüğünün yeni yeri neresi

Halkalı Gümrük Müdürlüğü ve Halkalı Gümrüğü nereye taşınıyor? Halkalı Gümrüğü Çatalca'da nereye taşınacak? Halkalı Gümrüğü, Büyükçekmece Muratbey'de nereye taşınacak? Halkalı Gümrüğü'nün etrafında neler olacak? İşte detaylar...

Halkalı Gümrük Kompleksi'nin temeli atıldı!

İhracatın en büyük çıkış kapısı olan Halkalı Gümrüğü' nün temeli dün Büyükçekmece’ de atıldı. Halkalı Gümrük Müdürlüğü Yeni Tesisleri’ nin 2014 yılında faaliyete geçirilmesi planlanıyor...

Fiat Egea Sedan'ın yeni fiyatları açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Ekim ayının ilk günlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Egea Sedan'ın yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş, 'Altın mı Dolar mı?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı! "Dünyanın yeni gözdesi bu"

İslam Memiş yatırımcıların yeni gözdesini açıkladı: Dünya bunu konuşacak!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşün geleceği yeni rekoru peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar tarafından merak edilen ''gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt verdi.  Gümüşün geleceği yeni rekor peş peşe açıklandı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın...

Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam...

Memur maaşları ek zamla kaç TL oldu? En düşük memur maaşını gören inanamadı! Hemen yeni rakamlara bakın!

Milyonlarca memur merakla zamlı maaşlarını bekliyor. Memur maaşları ek zamla kaç TL oldu? En düşük memur maaşını gören inanamadı! Hemen yeni rakamlara bakın!

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

halkalı gümrüğünün yeni yeri neresi Haberi

halkalı gümrüğünün yeni yeri neresi


Halkalı Gümrüğü, Büyükçekmece Muratbey'de Avrupa TEM Otoyolu üzerindeki yeni yerine taşınacak. Halkalı Gümrüğü'nün Çatalca Muratbey'deki yeni yeri, Büyükçekmece Gölü'nün batısında yer alıyor. İşte Halkalı Gümrüğü'nün taşınacağı yeni yerinin uydu görüntüleri... 




Halkalı Gümrüğü'nün Muratbey'deki yeni yerinin güneyinde Büyükçekmece İlçe merkezi, Tepekent Villaları, Fırat, Tepecik ve Mimaroba Mahalleleri ile Kumburgaz, batısında Çakıl Göleti ve Ovayenice Köyü ve kuzeyinde Muratbey Mahallesi ve taş ocağı; doğusunda ise Ahmediye Mahallesi ile Büyükçekmece Gölü bulunuyor. 




Halkalı Gümrüğü Çatalca Muratbey'de 220 dönüm arazi üzerinde yeniden inşa edilecek. Halkalı Gümrüğü'nün yeni adresi Muratbey'deki alanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları, 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir ay süre ile ilanen askıya çıkarılmıştı. 


Halkalı Gümrüğü'nün Muratbey'deki yerinin imar planları ve detaylı bilgileri için...