10 / 05 / 2024

halkalıda inşaat malzemeleri taşıyan tır mı devrildi

halkalıda inşaat malzemeleri taşıyan tır mı devrildi

Halkalı'da inşaat malzemeleri taşıyan tır, Küçükmece istikametindeki çevre yolu bağlantısında kontrolden çıkarak devrildi.

İnşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu: 1 yılda yüzde 32,2 geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu. Bu rakam, 1 senede yüzde 32,2 geriledi. İŞte ayrıntılar...

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özer, İrfan Uluman ve Mithat Erat ortaklığında kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatı yükselişte! En yüksek ikinci aylık sonuçlar gerçekleşti!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Dış Ticaret Endeksi Nisan 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemeleri sanayisinin ihracattaki yüksek performansı bu ay da sürdü.

İnşaat malzemeleri satıcıları fiyatlara çözüm bekliyor!

İnşaat sektöründe fiyat tartışmaları devam ediyor. Artan inşaat malzemeleri fiyatları, inşaat malzemeleri satıcılarını da zor duruma düşürdü...

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,5 milyar dolar seviyesini aştı!

Merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Nisan 2021 sonuçlarına göre inşaat malzemeleri ihracatı Nisan 2021'de 2,5 milyar dolar seviyesini aştı...

Almanya'da inşaat malzemeleri perakende satışları yüzde 34,1 geriledi!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), perakende satışlara ilişkin şubat ayı geçici verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre; Şubat ayında inşaat malzemeleri perakende satışları yüzde 34,1 geriledi. 

İnşaat malzemeleri sanayisinin ülkeye katkısı artacak!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu; ‘Gündem Buluşmaları’nın 41’inci toplantısında, inşaat malzemeleri sanayisinin Türkiye'ye katkısının daha da artacağını dile getirdi.

İnşaat malzemeleri ihracatına Kovid-19 dopingi!

ABD ve Avrupa’dan pay alan Türkiye inşaat malzemeleri sektörü, bunun da etkisiyle 2020'de ihracatını yüzde 16,2 artırdı. İTO İnşaat Malzemeleri Komitesi Meclis Üyesi Ertuğrul Yılmaz, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnşaat malzemeleri fiyatları endeksi Ocak’ta yüzde 0.78 arttı! 

İTO, İstanbul'da Ocak ayına ilişkin perakende fiyatlarını açıkladı. Verilere göre; inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 0,78 artış kaydetti. 

İnşaat malzemeleri ihracatı Kasım'da en yüksek değere ulaştı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Kasım 2020 sonuçlarına göre; Ekim ayından sonra Kasım'da inşaat malzemeleri ihracatı 2 milyar doların üzerinde gerçekleşti.

halkalıda inşaat malzemeleri taşıyan tır mı devrildi Haberi

halkalıda inşaat malzemeleri taşıyan tır mı devrildi

Halkalı'da inşaat malzemeleri taşıyan tır devrildi. Alınan bilgilere göre, G.K'nin kullandığı 34 EG 1651 plakalı tır, Küçükmece istikametindeki çevre yolu bağlantısında olan tırlar için zorunlu alanda kontrolden çıkarak devrildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, olayın bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

Araçta sıkışarak yaralanan sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışmasından sonra bulunduğu yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. G.K'nin hayati tehlikesinin olmadığı...