28 / 04 / 2024

halkalıdaki konut proojeleri

halkalıdaki konut proojeleri

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan Soyak Evostar’da, 1+1 daireler kısa bir süre için geçerli olan kampanya dahilinde yüzde 10 indirimle 139 bin 500 TL’den satışa sunuluyor...

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını indirmesiyle vatandaşlar konut arayışlarını artırdı. 1 milyon TL'den ucuz konutlara odaklanan vatandaşlar, İstanbul'daki konut fiyatlarını araştırıyor. Peki İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki gayrimenkulü 18 milyon TL'ye devredildi!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'daki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL'ye Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi.

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki arsası 18 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'daki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL'ye Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi.

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

ABD’de askıdaki konut satışları Temmuz'da yüzde 2,5 düştü!

ABD’de askıdaki konut satışları Temmuz ayında yüzde 0,1 artış beklentisine rağmen yüzde 2,5 azaldı.

ÖİB'den Halkalı'daki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Küçükçekmece Halkalı'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Panama'daki konut projelerinde Türk çeliği kullanılıyor!

Türk çelik sektörü, rotayı yıllık 31 milyar dolar çelik ithal eden Latin Amerika’ya kırdı. Panama’daki birçok konut projesi Türk çeliği imzasıyla yükseliyor.

halkalıdaki konut proojeleri Haberi

halkalıdaki konut proojeleri

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, Halkalı’da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar’da 1+1 daireler kısa bir süre için kampanya dahilinde % 10 indirimle 139.500 TL’den satışa sunuluyor. Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar’da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi. İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da 1+1’lerde  büyük fırsat sunan Soyak Evostar’da daireler cazip ödeme imkanlarıyla satışa sunuluyor.

Soyak, Evostar projesinde yer alan her büyüklükteki dairelerin ödemesi konusunda da çok çeşitli avantajlar sunuyor. Dileyen 30 ay  %0 faizle  eşit taksitlerle ödemelerini yapabiliyor, dileyen de 1 yıl sonra yani teslimden sonra ödemeye başlayıp 120 ay vade fırsatından...