07 / 05 / 2024

Halkbank bayram kredisi 2015

Halkbank bayram kredisi 2015

Halkbank bayrama özel ihtiyaç kredisi ile ihtiyaç sahipleri, %0.99'dan başlayan faiz oranları ile 50 bin TL'yekadar kredi kullanabiliyor.

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

Konut kredisi almak isteyenlere müjde! Halkbank'tan 750.000 TL konut kredisi imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi imkanları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, Halkbank 750.000 Türk Lirası konut kredisi yeni taksit tablosunu yayınladığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Halkbank açıkladı. 2 Temmuz'a kadar bunu yapan kazanacak

Halkbank'tan bayram hakkında flaş bir açıklama geldi. Halkbank bayram harçlığı verecek. Almak isteyenlerin 2 Temmuz'a kadar yapması gereken bir şey var.

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

Ramazan Bayramı artan ihtiyaçlar ile birlikte tüketicilerin kredi talebi de artıyor. Vatandaş hangi bankanın daha avantajlı kredi paketi sunduğunu merak ediyor. Yaklaşık 20 bankanın kredi paketlerini bir arada sunan HangiKredi ise tek bir platform üzerinden tüketicilere karşılaştırma fırsatı sunuyor

Halkbank bayram kredisi 2015 Haberi

Halkbank bayram kredisi 2015

Halkbank bayrama özel ihtiyaç kredisi ile ihtiyaç sahipleri, %0.99'dan başlayan faiz oranları ile kredi kullanabiliyor.31 Temmuz'a kadar geçerli olan "Erken Gelen Bayram Kredisi" kampanyasında tüketiciye, bütçesine uygun farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Geri ödemeler aylık eşit taksiti, 3 ayda 1 eşit taksitli, artan/azalan/serbest ödeme planıyla gerçekleştirilebiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 36 ay vadeyle, maksimum 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. (Web sitesi, İnternet Şube, Dialog ve SMS ile başvuru yapanlar için kredi üst limiti 15.000 TL).


3.000 TL kredi için uygulanan %0.99 faiz oranı, kredi tutarı 50 bin TL'ye yükseldiğinde %1.13 ve %1.17 olarak değişiyor. %1.13 faiz oranı için 250 TL dosya ücreti ödeyen tüketici, %1.17 faiz oranı için dosya ücreti ödemiyor.


Ayda 1.765 TL Taksitle 50.000 TL Kredi

Halkbank "Erken Gelen Bayram Kredisi" kampanyasından...