18 / 05 / 2024

halkbank e ihale

halkbank e ihale

Halkbank 14 Mayıs 2015 tarihinde https://hbgayrimenkul.intengo.com/ internet adresi üzerinden e-ihale yöntemiyle 41 ilde 172 gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek. İhale saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılacak.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

65 bin TL'ye otomobil fırsatı! E-İhale platformunda çok sayıda araç satılacak!  E-İhale ile nasıl araç alınır? 

E-İhale platformunda 65 bin TL'ye otomobil fırsatı sunuluyor. Peki E-İhale ile nasıl araç alınır? İşte merak edilen o detaylar...

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank kampanyalarını peş peşe güncelledi! Nakit para verilecek!

Emekliler kamu bankalarının güncel emekli promosyon ücretlerini araştırmaya devam ediyor. Emekli promosyonun güncel rakamları peş peşe güncellendi. Peki kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri ne kadar? İşte Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kampanya detayları...

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen peş peşe açıkladı! Kimliğini kapanlar koştu

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem yaşanıyor. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapanlar bu bankalara koştu...

5 bankada ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Garanti, ING, Akbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

5 bankada ipler koptu. Ziraat, Halkbank, Garanti, ING, Akbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

Emekli promosyonun yeni rakamları peş peşe açıklandı! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kampanyasını duyurdu!

Milyonlarca emekli vatandaş kamu bankalarının emekli promosyon rakamlarını araştırıyor. Emekli promosyonun yeni rakamları peş peşe açıklandı. İşte Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kampanya detayları...

Emekli promosyonunda ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Emekli promosyonunda resmen ipler koptu. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...

halkbank e ihale Haberi

halkbank e ihale


Halkbank 14 Mayıs 2015 tarihinde saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında https://hbgayrimenkul.intengo.com/ internet adresi üzerinden e-ihale yöntemiyle 41 ilde 172 gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek. 


Teklif sahiplerine, ihale komisyonu tarafından evrak uygunluğu verildikten sonra teklif sahipleri tarafından belirtilen e-posta adreslerine  veya cep telefonu numarasına https://hbgayrimenkul.intengo.com adresindeki ihaleye katılabilmeleri için Kullanıcı Kodu ve Şifre gönderilecek.


Halkbank'ın satışa çıkardığı 41 il arasında Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat bulunuyor.




İhalenin detayları için