06 / 05 / 2024

halkbank kamu kredi hesaplama

halkbank kamu kredi hesaplama

Halkbank kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi kullandıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,28 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapıyor...

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Kamu bankalarında konut kredisi faizleri arka arkaya değişti! İşte konut kredisi ödeme tablosu...

Son dönemlerde, Türkiye'de vatandaşların kredi taleplerinde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Peki, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının güncel konut kredisi maliyetlerinde son durum ne? İşte detaylar... 

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Kamu bankaları %0.89 faiz oranıyla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuyor

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı tarafından müjdelenen bu kredi fırsatı, konut almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunuyor. İşte detaylar... 

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı.

Kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi? Kredi çekecekler dikkat!

Bankalarda kredi iştahında zayıflık sürerken özel bankalarda 25 ayın ardından ilk defa kredide küçülme yaşandı. Peki kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi?

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Halkbank'tan flaş açıklama

Kamu bankalarından kredi paketlerine ilişkin tek tek açıklama gelmeye devam ediyor. Halkbank cephesinden de önemli bir açıklama geldi.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Halkbank'tan dev kredi hamlesi!

Halkbank'tan konut almak isteyen ancak nakit sorunu bulunan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Halkbank dev kredi miktarını onaylama kararı aldı. Detaylar haberimizde...

halkbank kamu kredi hesaplama Haberi

halkbank kamu kredi hesaplama

Halkbank kamu çalışanlarına özel kredi veriyor. Banka bu kapsamda 60 aya kadar vadeli ihtiyaç kredilerinde yüzde 1i59 faiz oranı uygularken, maaş müsterisi olanlara ise yüzde 1,53 faiz oranı veriyor. 

Halkbank kamu çalışanlarına özel konut kredisi de kullandırıyor. Banka 120 aya kadar vadeli konut kredisinde yüzde 1,28 faiz oranı uyguluyor. 

Halkbank'ın kamu çalışanlarına özel kredi kampanyasının henüz bitiş tarihi belirlenmedi. 

Halkbank ayrıca 0,98 faiz oranı ile anlaşmalı projelerde konut kredisi kullandırıyor. İşte o projeler;

1.    Akkent 3. Etap
2.    Fuaye Süreyyapaşa
3.    Nish Adalar
4.    Ankanatura
5.    Gebze Emlak Konutları 1
6.    Oyakkent 2.Etap 2.Faz
7.    Atlantis City
8.    Gebze Emlak Konutları 2
9.    Referans Bakırköy
10.    Batışehir
11.    Glow 3
12.    Selenium Ataköy
13.    Benevre Beytepe Projesi
14.    Koru Florya
15.    Soyak Park...