07 / 05 / 2024

Halkbank şube hedefleri 2015

Halkbank şube hedefleri 2015

1 milyar TL'lik sermaye artışı yaparak katılım bankacılığına 2015'te girecek olan Halkbank, ilk hedeflerini açıkladı. Katılım bankasında ilk hedef 150 şubeye ulaşmak ve bin kişilik istihdam sağlamak..

Monte Bianco Coffee 15 şube açacak!

Monte Bianco Coffee CEO'su Zeynel Akyol, gelecek yıl hızlı büyümek istediklerini ve bu doğrultuda 15 şube açma hedefleri bulunduğunu söylüyor. Monte Bianco Coffee şubelerinden 10'u franchising yöntemiyle açılacak.

Halkbank, bu yıl 40 yeni şube açacak!

Geçtiğimiz yıla 50 adet şube açılışı hedefiyle başlayan Halkbank, 2015 yılında 49 şube açılışı gerçekleştirerek hedefleriyle uyumlu sonuçlar elde etti. Halkbank'ın 2016'da 40 yeni şube açma hedefi bulunuyor.

Halkbank Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni şube açtı!

Halkbank, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir şube açtı. Açılan yeni şubeyle birlikte bölgedeki şube sayısı 34'e yükseldi

Halkbak bu yıl 50 şube açacak!

İlk 3 ayda toplam kredilerini 143 milyar liraya ulaştıran Halkbank, aynı dönemi 584 milyon lira net kârla kapattı. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, bu yıl 50 şube açarak, 1.500 yeni istihdam hedeflediklerini ifade etti.

Halkbank 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

Türkiye’nin en büyük ikinci kamu bankası olan Halkbank, 2015 yılında aktiflerde yüzde 13-15, kredilerde yüzde 16-18 büyüme beklerken, banka özkaynak kârlılığını yüzde 20-22, aktif kârlılığını da yüzde 2.4-2.6 aralığında öngörüyor.

Halkbank katılım bankası olarak şube sayısını 150'ye çıkaracak!

1 milyar TL'lik sermaye artışı yaparak katılım bankacılığına 2015'te girecek olan Halkbank, ilk hedeflerini açıkladı. Katılım bankasında ilk hedef 150 şubeye ulaşmak ve bin kişilik istihdam sağlamak..

Halkbank 'Üreten Türkiye Buluşmaları'na Konya'da yeniden başladı!

Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan buluşmada, Konya'da şube sayılarını hızla arttırmayı hedeflediklerini söyledi..

Halkbank 2013 yılında en az 40 yeni şube açmayı planlıyor!

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan; 2013 yılında en az 40 yeni şube açacaklarını ve 750 yeni çalışana istihdam sağlayacaklarını aktardı

Türkiye İş Bankası Irak'ta iki şube açacak!

Türkiye İş Bankası Irak'ın Duhok kentinde iki şube açmak için hazırlıklara başladı...

Anadolubank şube sayısı 100'e ulaştı!

2013'te büyümeyi hedefleyen Anadolubank şube sayısını 100'e çıkardı. Anadolubank'ın Esenyurt, Sancaktepe, Tuzla Organize Sanayi, Sultanbeyli ve Demirciler Sitesi'nde şubesi var...

Özsüt yaklaşık 25 franchise şube açacak!

Özsüt, fırın ye kafe konseptiyle yaklaşık 25 franchise şube açacak. Bir Özsüt şubesi için belirlenen aylık ciro hedefi ise 80 bin ile 100 bin TL arasında değişiyor

Ofis kafe zinciri Urban Station Galata'ya şube açtı!

Ofis kafe zinciri Urban Station, Maslak'tan sonra şimdi de Galata'da şube açtı...

Halkbank kentsel dönüşüm kredisi faiz oranı konutta 0,40!

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İmamoğlu ''Halkbank'tan 100 bin lira tutarında kentsel dönüşüm kredisi kullanacak konut sahiplerine verilecek toplam faiz desteği kullanım süresi sonuna kadar 21 bin lirayı bulacak'' dedi.

Halkbank şube hedefleri 2015 Haberi

Halkbank şube hedefleri 2015

Katılım bankacılığına gireceğini geçtiğimiz hafta açıklayan Halkbank, ilk hedefleri de belirledi. Katılım bankası kurmak için 1 milyar TL'lik sermaye artışı yapan bankanın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, katılım bankasının 150 şubeye ulaştırmak istediklerini söyledi. 2015-2020 yılları için büyüme hedeflerini yeniden belirlediklerini belirten Taşkesenlioğlu, bilanço hedefini 100 milyar dolar olarak revize etti. Katılım bankası için öngörülen sermayenin özellikle bedelli sermaye artışı ile temin edilmesini tercih ettiklerini ifade eden Ali Fuat Taşkesenlioğlu, katılım bankasının zaman içinde tüm illerde hizmet vermesini planladıklarını belirtti. 


BİN KİŞİLİK İSTİHDAM 

Taşkesenlioğlu, hedeflerini şöyle anlattı: "Bankacılık alanındaki 76 yıllık birikimimizle bankacılığın yeni bir kolunda faaliyet göstermekten mutluluk duyuyoruz. Katılım bankacılığı alanında yaptığımız atılımla sektörün büyümesine katkıda bulunurken istihdama da katkı sağlayacağız. 150 şubeye ulaşmasını beklediğimiz katılım bankamızda bin kişinin...