18 / 05 / 2024

halkbankasının halk gyodaki hissesi ne kadar

halkbankasının halk gyodaki hissesi ne kadar

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,13-1,16 TL fiyat aralığından 307.464 adet alış işlemini gerçekleştirdi...

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Dolar fırtınasına geri sayım başladı! Bugün dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL? Canlı döviz fiyatlarına hemen bakın!

23 Ağustos Çarşamba günü, halk dolar ve euronun güncel kurlarını öğrenmek için büyük bir ilgi gösteriyor. Peki, bugün dolar ve euro ne kadar, kaç TL? 23 Ağustos Çarşamba günü dolar ve euro ne kadar, kaç TL?

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

6 soruda TOKİ Kahramanmaraş Sosyal Konut Projesi 2022! Kahramanmaraş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi olarak tanımladığı TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Kahramanmaraş Sosyal Konut pro

5 soruda TOKİ Sinop Sosyal Konut Projesi 2022! Sinop ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ Sinop'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ,Sinop'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'u neden istiyor?

Forbes Dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halk ve çevrecilerin tepki göstermesine rağmen Kanal İstanbul projesinde ısrarcı olmasının sebeplerini detaylı bir şekilde analiz etti. 

Halk Varlık Kiralama'nın 2. çeyrek yatırımcı raporu!

Halk Varlık Kiralama'nın Halk Varlık Kiralama A.Ş. tarafından ilgili mevzuat kapsamında hazırlanan yatırımcı raporu yayınlandı.

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyar TL'lik 5.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama'nın Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası (sukuk) ihracına ilişkin Kurulca onaylanan 5.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında konteyner evler yapılıyor!

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında 8 konteynırın 3 metre kadar yükseğe direkler üzerinde yapıldığı görüldü. 'Konteyner evler'de konaklama hizmeti verileceği iddia ediliyor...

halkbankasının halk gyodaki hissesi ne kadar Haberi

halkbankasının halk gyodaki hissesi ne kadar


Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


26.12.2013 tarihinde Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,13-1,16 TL fiyat aralığından 307.464 adet alış işlemi Bankamız tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu işlemler sonucu Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki Bankamız payı iş bu açıklama tarihi itibarıyla...