04 / 05 / 2024

halkbanktan esnafa faizsiz kredi

halkbanktan esnafa faizsiz kredi

Halk Bankasından kullanılan ve 1 Nisan-30 Haziran arasında vadesi dolacak düşük faizli kredilerden doğan borçlar 3 ay süreyle faizsiz olarak ertelendi.

Bakan Şimşek’ten esnafa müjde üstüne müjde! O borçlar 6 ay ertelenecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten esnafa müjdeli haber geldi. Şimşek, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesi ilan edilen bölgelerde esnaf ve sanatkarlara Halk Bankasınca kullandırılan kredilerin ödemelerine faizsiz 6 ay daha erteleme yapılacağını aç

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnafa faizsiz kredi müjdesi!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararına göre, Halkbank, esnaf ve sanatkarlara yüzde 50 faiz indirimli veya faizsiz kredi desteği sağlanacak.

Faik Öztrak: Esnafa kira desteği verilmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak esnafa kira desteği verilmesini, esnafın vergi ve prim borçlarının faizsiz ertelenmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ'den şehit aileleri ve gazilere faizsiz konut projesi!

TOKİ, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri konut sahibi yapıyor. Şehit ailelerine ve gazilere 552 milyonluk faizsiz konut kredisi sağlayıp, bin 577 konut verildi.

Kuyaş Gayrimenkul’den peşinatsız, faizsiz ticari üniteler!

Kuyaş Gayrimenkul, TEM ile E-5’i birleştiren ve günden güne değeri daha da artarak İstanbul’un en önemli ticari lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan işyerleri için Peşinatsız, Faizsiz, Banka Kredisiz, 60 Ay Vade kampanyası başlattı.

Lavender Evleri Sancaktepe'de 60 ay faizsiz taksit fırsatı!

Lavender Evleri Sancaktepe'de 60 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Sur Yapı Lavender projesinde teslimler Kasım 2018 yılında yapılıyor...

Şehit yakınlarına faizsiz konut kredisi!

656 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının dün kurayla kamuya ataması yapıldı. Davutoğtu, "Faizsiz konut kredisinden yararlanamayan şehit ve gazi yakınları artık bu haktan faydalanacak" dedi.

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Tem34’te metrekaresi 2.500TL’den başlayan fiyatlarla! Faizsiz taksitlerle ödeme avantajı!

Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500 TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.

Gençlere 100 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği!

2016 Eylem Planı kapsamında gençlere 100 bin, esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği ile çiftçilere sera desteği sağlanmasına yönelik düzenlemeler, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Faizsiz Finans Koordinasyon Kurulu oluşturuluyor!

Faizsiz finans sisteminin daha hızlı ve sağlıklı gelişmesi amacıyla Faizsiz Finans Koordinasyon Kurulu'nun oluşturulmasına ilişkin Başbakanlık genelgesi yayımlandı.

Gençlere 100 bin liraya kadar faizsiz kredi!

Seçim vaatleri ve hükümetin reformlarını kapsayan 64. Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı açıklandı. Gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek ve gençlere 100 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verilecek.

halkbanktan esnafa faizsiz kredi Haberi

halkbanktan esnafa faizsiz kredi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında zarar gören esnaf ve sanatkarın, Halk Bankasında kullandığı düşük faizli kredilerden doğan borçları 3 ay süreyle faizsiz olarak ertelendi.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, karar kapsamındaki esnaf ve sanatkarlardan, yaşanan salgın nedeniyle işleri ve/veya işletmesi zarar görenlerin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) bağlı bölge birliklerine ortak olan esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle veya doğrudan bankadan, 31 Mart 2020 ve öncesi tarihlerde kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçlarından, 1 Nisan-30 Haziran 2020 tarihleri arasında vadesi dolacak kredi borçları vadesinde/taksit vadesinde/hesap devresinde ilgili mevzuatına göre faiz tahakkuk ettirilmek suretiyle vade tarihinden/taksit vadesinden/hesap devresinden itibaren 3 ay süreyle faizsiz olarak ertelenecek.

Buna bağlı olarak, kredi itfa...