25 / 05 / 2024

Halkevi dükkanları ne durumda

Halkevi dükkanları ne durumda

Halkevi dükkânlarınuı tahliyesiyle ilgili devam eden süreçte alınan son karar açıklandı. Alman kararla birlikte son bilgiler îzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden geldi. İzmit'de Halkevi dükkanları ne olacak?

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunulacak. Projede cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Adapazarı Orta Cami önündeki dükkanlar yıkılıyor!

Adapazarı Belediyesi’nin Orta Cami önündeki dükkanların yıkılmasına ilişkin kararının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesinin ardından, tebligata göre 11 esnaf Çarşamba gününe kadar yıllarca ekmek yedikleri dükkânları boşaltmaya hazırlanıyor…

Sur'da Vakıf Genel Müdürlüğü'ne ait dükkanlardan 6 ay kira alınmayacak!

Veysi Kaynak, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait dükkanların kira bedellerine ilişkin, "Kasım ayında alınan bir kararla altı ay kiraların alınmamasına karar verilmişti. Biz bu altı aylık süreyi, bir altı ay daha uzatıyoruz. Kasım sonuna kadar kira almayacağız dedi.

Vadiyaka Cadde dükkanları ne zaman teslim?

Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadiyaka Residence'de yer alan 50 adet dükkan açık artırma ile satışa sunuluyor. Peki Vadiyaka Cadde dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Vadiyaka Cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Vadiyaka Cadde'de yer alan 50 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Proje Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vadiyaka Cadde dükkanları ihalesi ne zaman?

Bolu Atatürk Bulvarı'ndaki dükkanlar teker teker kapatılıyor!

Atatürk Bulvarı üzerinde ticaret yapan işyerleri birer birer kapanıyor. Dükkanlarını kapatmak istemeyen işyeri sahipleri ise, ne kadar direnebiliriz diyerek yetkililerden çare bulmalarını istiyor.

Halkevi dükkanları ne durumda Haberi

Halkevi dükkanları ne durumda

İzmit Belediyesi yetkililerinin vermiş olduğu son bügilere göre, 26.08.2013 tarihinde Kocaeli 3. Sulh Hukuk mahkemesi kiracıların tahliyesi ile ilgili kararın yürütmesini durdurmuş, yine aynı mahkeme 05.03.2014 tarihli kararında da kiracılık ilişkisinin devam ettiğini ve tahliye konusundaki tedbirin devamına karar vermişti. İzmit Belediyesi'nin başvurusu sonucunda bu karar Yargıtay'ca bozuldu. 


İŞYERLERİ TAHLİYE EDİLECEK 


İzmit Belediyesi, 10 yıllık kira süreleri biten ve imar planında park olması nedeniyle İzmit Emlak Müdürlüğü'nce de yıkımı istenen bu yerlerle ilgili verilen kararın bozulması için Yargıtay'a başvuruda bulunmuş ancak Kocaeli Defterdarlığı park olarak İzmit Belediyesine verilen bu yerin amacına uygun olarak kullandırılmadığı gerekçesiyle açtığı davayı da kazandı. Yargıtay 6. hukuk dairesi 22.05.2014 tarih 2014/5647 esas 2014/6660 sayılı kararı ile kira sözleşmesinin 01.11.2012 tarihinde sona erdiğini ve bu tarihte davacının...