25 / 05 / 2024

Halkevi dükkanları son durum

Halkevi dükkanları son durum

Halkevi dükkânlarınuı tahliyesiyle ilgili devam eden süreçte alınan son karar açıklandı. Alman kararla birlikte son bilgiler îzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden geldi. İzmit'de Halkevi dükkanları ne olacak?

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Başakşehir Meydan dükkanları 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları'nda alım yapılan ancak kredisi onaylanmayan son 13 dükkan yeniden satışa açıldı.Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan!

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Marmaroom Maltepe'de son daireler ve dükkanlar!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Marmaroom Maltepe projesinde son daire ve dükkanların satışları devam ediyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Halkevi dükkanları son durum Haberi

Halkevi dükkanları son durum

İzmit Belediyesi yetkililerinin vermiş olduğu son bügilere göre, 26.08.2013 tarihinde Kocaeli 3. Sulh Hukuk mahkemesi kiracıların tahliyesi ile ilgili kararın yürütmesini durdurmuş, yine aynı mahkeme 05.03.2014 tarihli kararında da kiracılık ilişkisinin devam ettiğini ve tahliye konusundaki tedbirin devamına karar vermişti. İzmit Belediyesi'nin başvurusu sonucunda bu karar Yargıtay'ca bozuldu. 


İŞYERLERİ TAHLİYE EDİLECEK 


İzmit Belediyesi, 10 yıllık kira süreleri biten ve imar planında park olması nedeniyle İzmit Emlak Müdürlüğü'nce de yıkımı istenen bu yerlerle ilgili verilen kararın bozulması için Yargıtay'a başvuruda bulunmuş ancak Kocaeli Defterdarlığı park olarak İzmit Belediyesine verilen bu yerin amacına uygun olarak kullandırılmadığı gerekçesiyle açtığı davayı da kazandı. Yargıtay 6. hukuk dairesi 22.05.2014 tarih 2014/5647 esas 2014/6660 sayılı kararı ile kira sözleşmesinin 01.11.2012 tarihinde sona erdiğini ve bu tarihte davacının...