16 / 05 / 2024

halkla ilişkiler uzmanı banu ergin

halkla ilişkiler uzmanı banu ergin

Kuzu Grup ve Baysaş İnşaat'ın halkla ilişkiler çalışmalarını yürüten Banu Ergin PR, E7 Grup ile çalışmaya başladı...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? En çok nereleri etkileyecek? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hangi uzman ne diyor?

Beklenen büyük İstanbul depremine ilişkin uzman isimler peş peşe açıklamalar yapılıyor. İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? En çok nereleri etkileyecek? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hangi uzman isim ne diyor? 

Gram altın 2023 yılında tamı tamına o rakama ulaşacak! Altın uzmanından resmen yürekleri hoplatan açıklama! İşte o rakam

Yeni yıla günler kala yatırımcılar ve vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yönde seyir edeceğini merak ediyor. Konuya ilişkin uzman isim İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama geldi. Peki, Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte detaylar...

İETT ücretlerine de mi zam gelecek? Murat Ongun'un paylaşımları kafaları karıştırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde basın yayın halkla ilişkiler alanında görev yapan Murat Ongun peş peşe gelen akaryakıt zamlarına tepki gösterdi.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

GAPAS, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

Gayrimenkul sektöründe pazarlama, satış ve halkla ilişkiler görev tanımıyla çalışan profesyoneller aracılığıyla kurulan Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), üyeleri için ‘GAPAS Yaz Buluşması’ düzenledi.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Muğla'da arsa metrekare fiyatları 150-250 TL arttı!

Koronavirüs sebebiyle Muğla'da müstakil bahçeli evlere ve arsalara talep artmıştı. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Emlak Müşaviri Çetin Aksu, bölgedeki konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi...

Türkiye ile AB arasındaki ticari ilişkiler artmaya devam ediyor!

Türkiye ile AB arasındaki, ticari ilişkiler artmaya devam ediyor. Türkiye’nin ihracatında AB ülkelerinin payı yüzde 50’ye ulaştı. En çok ihracat yapılan ülke ise Almanya.

ABD Dış İlişkiler Komitesi Başkanı'ndan S-400 açıklaması!

ABD Senatosu'na bağlı Dış İlişkiler Komitesi'nin Cumhuriyetçi Başkanı Jim Risch, Kongre üyelerinin Türkiye'ye S-400'ler nedeni ile yaptırım öngören tasarıyı geçirmelerini istemediğini aktardı.

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

halkla ilişkiler uzmanı banu ergin Haberi

halkla ilişkiler uzmanı banu ergin


İnşaat sektöründe önemli yerlere sahip olan Kuzu Grup ve Baysaş İnşaat'ın halkla ilişkiler çalışmalarını sürdüren Banu Ergin PR,  E7 Grup  ile anlaştı. E7 Grup , artık medya ilişkileri yönetimini Banu Ergin PR üzerinden gerçekleştirecek.

Uzun yıllardır yapı malzemesi sektöründe faaliyet gösteren E7 Grup'un inşaat sektöründe de KAYACİTY, SUARE RESİDENCE, HUZZAK YAPI, LOUNGE gibi  projeleri...