05 / 05 / 2024

Haluk İber

Haluk İber

Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Haluk İber Yönetim Kurulu Başkanlığı Yardımcılığı'nda 93 bin 152 TL sermaye ile 10 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi oldu. 

Haluk Hasanoğlu, İTO Konut İnşaatı Meclis Üyesi adayı oldu!

Haluk Hasanoğlu, İstanbul Ticaret Odası 45 Numaralı Konut İnşaatı Meslek Grubu Meclis Üyesi adayı oldu.

İşte Rüştü Reçber ve Işıl Reçber'in muhteşem evi!

Eski kaleci Rüştü Reçber ve Işıl Reçber, 1 ay önce Beykoz Konakları’ndaki yeni evlerine taşındı. 650 metrekarelik evi Işıl Reçber'in dizayn ettiği öğrenildi.

Haluk Hasanoğlu: Yatırımlar kuzeye kayıyor!

2018'de çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan HASANOĞLU inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu sektörle ilgili olarak "Yatırımların kuzeye kaymaya başladığını görüyoruz" dedi.

Işıl Reçber yeni evini 800 bin TL'ye dekore etti!

Işıl-Rüştü Reçber çifti Beykoz’dan 10 milyon TL’ye aldıkları villalarına geçtiğimiz günler taşındılar. Işıl Reçber yeni evini 800 bin TL'ye dekore etti. 

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Işıl-Rüştü Reçber'in Beykoz'daki evlerine aylık 40 bin TL teklif!

Işıl-Rüştü Reçber, Beykoz'daki lüks evlerinin kapısını Hello Dergisi için açtı, dizi yapımcıları peşine düştü.

İşte Işıl-Rüştü Reçber çiftinin 950 metrekarelik evi!

Işıl-Rüştü Reçber çifti 'Altın Kafesimiz' dedikleri 950 metrekarelik evlerinin kapılarını ilk kez Hello Decor'a açtı.

Haluk Özdoğan kariyerindeki başarıları evinin dekorasyonuna yansıttı!

Ant Yapı EQ İnsan ve Yaşam Dergisi Haluk ve Çağla Özdoğan çiftinin, kızları Defne ve Eda ile birlikte yaşadığı Antorman evine konuk oldu. İşte o yazı...

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Haluk Dursun: Topkapı Sarayı için sahil yolu kapatılmalı!

Topkapı Sarayı Müzesi’nde ortaya çıkan hasar görüntüleri tartışmaları da beraberinde getirdi. Fatih Köşkü’nün alt yapısında oluşan çatlaklar ve sarayın bahçe kısmında meydana gelen derin çukur, tarihi yapının geleceği için endişe yaratırken, Prof. Dr. Haluk Dursun, neler yapılması gerektiğini anlatt

Haluk Özener: İstanbul'da bazı riskli bölgeler boşaltılmalı!

Prof. Dr. Haluk Özener, olası büyük Marmara depreminin zamanlaması konusunda yapılan spekülasyonları eleştirdi. Özener, “Marmara’dan fay hattı geçiyor ve bu fay tek parça da kırılsa, iki parça da kırılsa 7 ve üzerinde deprem üretecek” dedi.

Haluk Pekşen'den Suriyeliler'e konut tepkisi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilere konut müjdesinde bulunması muhalefetin tepkisine neden oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bu fikre karşı çıktı.

Haluk İber Haberi

Haluk İber

Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Haluk İber Yönetim Kurulu Başkanlığı Yardımcılığı'nda, Ümit Özkan, Bület Koru ve Atiye Süheyla Tuğtekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde, 93 bin 152 TL sermaye ile 10 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


Dönkasan Dönüştürülen Atık Kağıt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır: A.1 Her türlü ambalaj ve ambalaj atıkları ile her türlü kağıt, karton, plastik, metal, cam, v.b. malzemeleri ve bu cinslere ait üretim fazlası ve üretim artıklarını almak, taşımak, balyalamak, paketlemek, depolamak ve bu konularda fason işi yapmak veya yaptırmak, pazarlama işlerini yapmak ve satmak, A.2 Her türlü hurdanın distribütörlük, temsilcilik, acentalık, komisyonculuk, münhasır bayilik ve fason işlerini yapmak veya yaptırmak...