02 / 05 / 2024

Haluk Levent Ünal kim

Haluk Levent Ünal kim

Özyurtlar İnşaat Genel Müdürü Haluk Levent Ünal kimdir? Haluk Levent Ünal, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Haluk Levent Ünal, ne zamandan beri Özyurtlar İnşaat'ta görev alıyor?

Haluk Levent 25 milyon TL'ye şirket kurdu! 

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu. Haluk Levent, 25 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenecek. İşte ayrıntılar...

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Haluk Levent duyurdu! Ahbap’tan üniversite öğrencilerine burs! İşte burs şartları!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’ten üniversite öğrencilerini sevindiren haber. Ahbap, öğrencilere burs verecek. İşte detaylar!

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. Ahbap'ta toplanan paralara el mi konulacak?

Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme getirildi. Açıklama erkene çekildi.

Ahbap’ta çalışmak isteyenlere peş peşe müjde! 2023 Ahbap personel alımı gerçekleştirecek! Başvuru ekranı burada!

Haluk Levent’in kurucusu olduğu ve açıldığı ilk günden bugüne yardıma gereksinimi olan kişilere yardım ulaştıran Ahbap Derneği, personel eksikliği bulunduğunu ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Global Viajes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Viajes Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hasan Boyraz ve Levent Ünal ortaklığında kuruldu.

Ahbap Derneği 500 öğrenciye kira yardımı yapacak!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, kira sorunu yaşayan 500 öğrenciye 6'şar bin TL kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Önal tarafından kuruldu.

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Haluk Levent Ünal kim Haberi

Haluk Levent Ünal kim

Haluk Levent Ünal kimdir?

Haluk Levent Ünal, Özyurtlar İnşaat Genel Müdürü. Lise öğrenimini Galatasaray Lisesi'nde tamamlayan Haluk Levent Ünal üniversite öğrenimini ise, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) Ekonomi Bölümü’nü okuyarak tamamladı.


Finans, pazarlama ve Mortgage Hukuku konusunda uzman olan Haluk Levent Ünal, çalışma hayatına Türkiye İş Bankası’nda adım attı.


Haluk Levent Ünal, daha sonra sırasıyla Tekstil Bankası ve Halkbankası’nda çeşitli kademelerde görev aldı. Finans sektörünün ardından son 7 yıldır Digicom grubunun Genel Koordinatörlüğü ve grubun finans şirketi Çözüm Finans A.Ş.’nin  Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Haluk Levent Ünal, konut sektöründe adını Gardencity, Ntepe, Ntowers ve Nmerkez projeleriyle duyuran ve bugüne kadar 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat‘ın genel müdürlüğüne Ağustos 2011’de atandı.


Fransızca ve İngilizce bilen Ünal evli ve iki çocuk babası.


Özyurtlar İnşaat

Özyurtlar...