06 / 05 / 2024

Haluk Öztemür

Haluk Öztemür

ZD İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Deliduman, Haluk Öztemür tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Beyoğlu, Örnektepe, Fatih Sokak'ta kuruldu.

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Haluk Öztemür Haberi

Haluk Öztemür


ZD İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Deliduman, Haluk Öztemür tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


ZD İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


ZD İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Örnektepe, Fatih Sokak, No:8...