02 / 05 / 2024

Haluk Sur emlak konut

Haluk Sur emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur dün yapılan genel kurul toplantısı sonrası görevinden ayrıldı.Genel Kurul'da, mevcut yönetim kadrosunun el değiştirdiği ve Sur'un yeni yönetimde görev almayacağı bildirildi...

Haluk Sur, Emlak Konut GYO yönetiminden ayrıldı!

Küresel sermayenin Türkiye'de yapacağı gayrimenkul yatırımlarında kapısı çalınan ilk isimlerden birisi olan ve 3 yıldan daha uzun süredir Emlak Konut GYO yönetim kurulunda görev alan Haluk Sur, Emlak Konut GYO yönetiminden ayrıldı.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi!

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Haluk Sur emlak konut Haberi

Haluk Sur emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur dün yapılan genel kurul toplantısı sonrası görevinden ayrıldı. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, dün gerçekleşen Genel Kurul'da, mevcut yönetim kadrosunun el değiştirdiği ve Sur'un yeni yönetimde görev almayacağı bildirildi. 


Açıklamada, Sur'un, dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&VVakefield Türkiye'de Yönetim Kurulu Başkanı, ULI Yönetim Kurulu Başkanlığı ve GYODER Başkan Yardımcılığı görevlerine devam edeceği bilgisi verildi. 


Yeni Akit...