08 / 05 / 2024

Haluk Tunçsu

Haluk Tunçsu

Mersin'de Adnan Menderes Bulvarı üzeri Marina karşısında yer alan Leman Kültür'de sular durulmuyor. İşyerinin ön tarafında bulunan bahçe, kamuya ait olduğu gerekçesiyle 10 Eylül tarihinde yıkıldı.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

BİM CFO'su’dan açıklama! “Enflasyon bizi nereye götürür bilmiyoruz”

BİM CFO'su Haluk Dortluoğlu Bloomgberg HT'ye yılsonu enflasyon ve ciro beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Konveks Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konveks Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aslı İlker ve Haluk Tunç İlker ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 18 Ekim'de kuruldu.

Mersin'e bisiklet yolu geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, “ Mersin'in değerini artırmak için edindiğimiz vizyon dahilinde hazırladığımız Ulaşım Master Planımızda şehrimizin altyapısını planlarken, kentin ulaşımında bisiklet yollarının ve yayalaştırma düzenlemelerinin önemini vurguladık.'' dedi.

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devriş Oral ve Ömer Tunçay Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.

Aksaray'ın su sorunu çözüldü!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın çalışmalarıyla birlikte Aksaray'ın 30 yıldır hiç el atılmayan en önemli kanayan yarası su probleminde çözüme nihai son nokta konuldu.

Maliye, Mersin sahil projesine onay vermedi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mezitli'den Anamur'a kadar sahil boyunca iki etapta gerçekleştirmeyi planladıkları 'Sahil Projesi'ne Maliye Bakanlığı'nın onay vermediğini söyledi.

Haluk Tunçsu Haberi

Haluk Tunçsu

Belediye ekipleri projeye uygun olarak iş yerinin önüne yürüyüş yolu yaptı, yeşil alan olarak belirlenen bölgenin etrafını ise çitlerle çevirdi. Tekrar gelen belediye ekipleri, projede bir değişiklik olduğunu ve yürüyüş yolunun iptal edileceğini bildirdi. Yaşanan yıkım ve proje karmaşasından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu'yu sorumlu tutan işyeri ortakları, "İşletmenizi Mersin'de istemiyoruz. Kapatın, gidin' desinler biz de kapımıza kilidi vurup gidelim" diyor. 


HUSUMET BESLENİYOR 

Yaşanan bu kargaşadan rahatsız olan işyeri sahipleri, düzenledikleri basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi'ne seslendi. Projeye uygun olarak yapılan yürüyüş yolunun yıkılmasıyla kamu malının zarar göreceğine dikkat çeken işyeri ortaklarından Bülent Dönmezler, "3 ay önce yapılan yolun kaldırılmasına anlam veremiyoruz. Belediye veya bir kişinin bize özel bir husumet beslediğini düşünüyoruz. Bizim burada iş yapmamızı istemiyorlarsa beyan etsinler. 'Sizin işletmenizi...