17 / 05 / 2024

Hamad Mohammed Alqarawi

Hamad Mohammed Alqarawi

Four You Group Medikal Kozmetik Kimya Tekstil Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Jamil Kharboutli, Hamad Mohammed Alqarawi tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Hmdism Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hmdism Mühendislik Anonim Şirketi bugün Şili'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alwazzan Hamad    ve Isam Fawzı  Mohammed Al-Naqeeb ortaklığında kuruldu. 

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. Mohammed S Aloqaylı tarafından kuruldu.

Mcmed Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcmed Turizm Ticaret Limited Şirketi Mohammed Machkour tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu.

Ruaa Elmustakbal İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruaa Elmustakbal İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Qasem Ali Mohammed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rt Gayrimenkul Pazarlama Ve Bilgi  Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Rt Gayrimenkul Pazarlama Ve Bilgi  Teknolojileri Limited Şirketi Ahmet Mohammed Ra A Abou ve Sami Ghazagh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Waheeb Bashah Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waheeb Bashah Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi W. Mohammed O Bokhaswaın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammed Kahır Alshekh, Erdal Demir ve Mohammad Nazem Asreb ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doha Cıty İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Cıty İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile N. Hamad Al Kubaısı tarafından kuruldu.

Umde Gayrimenkul İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Umde Gayrimenkul İthalat İhracat Anonim Şirketi dün Ümraniye’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdala, Uğur Öndin ve Salama Abdelkawy ortaklığında kuruldu.

Hamad Mohammed Alqarawi Haberi

Hamad Mohammed Alqarawi

Four You Group Medikal Kozmetik Kimya Tekstil Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Jamil Kharboutli, Hamad Mohammed Alqarawi tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Four You Group Medikal Kozmetik Kimya Tekstil Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu;Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi tursitik tesisler....almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Four You Group Medikal Kozmetik Kimya Tekstil Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi adres: 

AMBARLI MAHALLESİ, DERE SOKAK, NO.5/5...