02 / 05 / 2024

Hamburg Curio – A Collection by Hilton

Hamburg Curio – A Collection by Hilton

Hilton Worldwide’ın Curio – A Collection by Hilton markası yakında İstanbul’daki tarihi Rumeli Han’da ve Hamburg’daki Reichshof binalarında hizmet verecek.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Doğal gaz sıkıntısına karşı dünya alarmda, sıcak suya sınırlama gelebilir

Dünyada doğal gaz sıkıntısına karşı alarma geçildi. Doğal gaz konusunda açıklama yapan ülkelerden biri de Almanya oldu. Almanya'da Hamburg Eyalet Çevre Senatörü Jens Kerstan, doğal gaz sıkıntısının baş göstermesi durumunda özel haneler için sıcak su sınırlamasını gündemde tuttuklarını belirtti.

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Almanya'da yaşanan konut sıkıntısı büyüyor!

Almanya'nın büyük şehirlerinde kiralık konut bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle Berlin, Frankfurt, Hamburg gibi şehirlerde kira fiyatları tavan yaptı. 

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Hamburg Curio – A Collection by Hilton Haberi

Hamburg Curio – A Collection by Hilton

Hilton Worldwide, Curio - A Collection by Hilton markasına ilk Avrupalı otellerini eklemek için anlaşmaya vardı. Her ikisi de 100 yıldan uzun bir geçmişe sahip İstanbul Beyoğlu’ndaki Rumeli Han binası ve Almanya’nın Hamburg kentindeki eski Reichshof oteli bir yenileme ve restorasyon sürecinden geçiyor. İstanbul’daki Curio - A Collection by Hilton’un 2017’de, Hamburg’dakinin ise bu yıl içinde kapılarını açması planlanıyor. 


Lansmanı Haziran 2014’te yapılan Curio markası, üst segment ve lüks bağımsız otellere kendi kimliklerini ve yerel özelliklerini korurken, Hilton Worldwide ile ortaklık kurma imkanı sağlıyor. 

Tarihi Rumeli Han Turizm Ve İnşaat San.Tic. A.Ş.’nin sahibi olduğu ve işlettiği Rumeli Han, kozmopolit Beyoğlu’nun kalbindeki İstiklal Caddesi’ne hakim bir konuma sahip; Taksim Meydanı ve Galata Kulesi’ne yürüme mesafesinde. 19. yüzyılda inşa edilen taş oyma dış...