25 / 08 / 2024

Hamburg haberleri

Hamburg haberleri

Hamburg polisinden yapılan açıklamada, Hamburg' da 4 katlı binada yangın çıktı. Almanya’ nın Hamburg kentinde bir binada çıkan yangında Pakistanlı anne ile iki çocuğu öldü...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut!

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut bugün açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kartal Belediyesi, Hamburg'taki dönüşümü inceledi!

Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Almanya’nın Hamburg kentini ziyaret etti. 29 kişilik heyet şehirdeki dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut!

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları!

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017!

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanmadı. Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Hamburg haberleri Haberi

Hamburg haberleri

Almanya’nın Hamburg kentinde bir binada çıkan yangında Pakistanlı anne ile iki çocuğu öldü.


Hamburg polisinden yapılan açıklamada,  4 katlı binada henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, 33 yaşındaki anne ile 6 ve 7 yaşlarında olan 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 26 kişinin de dumandan etkilendi.  Hastaneye kaldırılanlardan 15 kişinin  tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.


Açıklamada, ilk belirlemelere göre yangının binanın elektrik tesisatındaki bir sorundan kaynaklandığı ve sigorta kutusundan başladığının tahmin edildiği kaydedildi.


İtfaiye Sözcüsü Martin Schneider de söz konusu apartmanda yaklaşık 30 kişinin yaşadığı ve bunların büyük bir kısmının hızlı bir şekilde kurtarıldığı belirterek,  itfaiye görevlilerinin evin çatı katına doğru çıktığında 3 cansız bedeninin bulduğunu ifade etti.


Schneider, annenin çocuklarıyla yangından kurtulmak için merpenden aşağıya inmek istediğini ancak bunu başaramadığını belirtti. Soruşturma başlatan polisin...